Vatan Size Minnettar

Gündem 15.07.2019 - 10:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2315+ kez okundu.
 

Vatan Size Minnettar

Vatanları için hain darbecilere direnip, yeniden doğuşu başlattılar.
15 Temmuz gecesi bir grup alçak, sinsi planlarını gerçekleştirmek için harekete geçti. Asil Türk milletinin vatan sevgisini hesap edememişlerdi. Hain darbe girişimine karşı milletini, bayrağını, vatanını ve devletini korumak için destan yazan 250 şehidi ve 2 bin 703 gaziyi unutmayacağız.   15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında ev kadınından öğrencisine, iş adamından esnafına, profesöründen taksicisine kadar her meslekten ve yaş grubundan sokağa çıkarak şehit olan vatandaşlar, cuntacıların emellerine ulaşmasına engel oldu.
Vatanları için hain darbecilere direnip, yeniden doğuşu başlattılar.

15 Temmuz gecesi bir grup alçak, sinsi planlarını gerçekleştirmek için harekete geçti. Asil Türk milletinin vatan sevgisini hesap edememişlerdi. Hain darbe girişimine karşı milletini, bayrağını, vatanını ve devletini korumak için destan yazan 250 şehidi ve 2 bin 703 gaziyi unutmayacağız.

 

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında ev kadınından öğrencisine, iş adamından esnafına, profesöründen taksicisine kadar her meslekten ve yaş grubundan sokağa çıkarak şehit olan vatandaşlar, cuntacıların emellerine ulaşmasına engel oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.