VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN HEREKE GENÇLİK’E TAM DESTEK

Gündem 17.01.2019 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2287+ kez okundu.
 

VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN HEREKE GENÇLİK’E TAM DESTEK

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.
VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN HEREKE GENÇLİK’E TAM DESTEK Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Valiliğin Gebze makamında gerçekleşen kabuldeHereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Şahin dernek faaliyetleri hakkında Vali Aksoy’a bilgi verdi. DERNEĞİN FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ Kısa süre önce kurulan gençlik, eğitim, kültür, spor alanlarında faaliyetlerde bulunan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneğikent yöneticilerine yaptığı ziyaretlere Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek devam ettiler. Ziyarette dernek başkanı Mehmet Şahin yaptığı brifingde Vali Aksoy’a derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve planlan projeleri hakkında bilgiler verdi. KAMU KURUMLARIYLA ORTAK PROJELER YAPILABİLİR Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği yöneticilerini ağırlayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Sağlık, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor İl müdürlükleri ve Halk Eğitim Merkeziyle bölgede gençlere ve kadınlara yönelik ortak projeler gerçekleştirileceğini ifade etti.Aksoy, “Kadınlara yönelik sağlık taraması ve okuma yazma kursları düzenlenmesi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkeziyle gençlere yönelik projeler geliştirilmesi, Gençlik ve Spor İl müdürlüğüyle sportif faaliyetlerde işbirliği yapılabilir” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Şahin kendilerini kabul edip dinledikleri için Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİ Hereke’de kurulan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (Herges Derneği) kısa süre içerisinde birçok proje gerçekleştirdi. Herges Derneği, Yukarı Hereke’de bulunan beş okulda öğrenciler için şenlik düzenledi. Sinema Günleri projesiyle kültür merkezini sinemaya çeviren Herges Derneği yaklaşık 1.500 öğrenciye ve 200 kadına film izlettirdi. Kadınlara ve öğrencilere yönelik kültürel geziler düzenlendi. 70 öğrencinin eğitim aldığı bağlama kursu açtı. Mekke’nin Fethi Programını düzenledi.
Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

VALİ HÜSEYİN AKSOY’DAN HEREKE GENÇLİK’E TAM DESTEK

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Valiliğin Gebze makamında gerçekleşen kabuldeHereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Şahin dernek faaliyetleri hakkında Vali Aksoy’a bilgi verdi.

DERNEĞİN FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Kısa süre önce kurulan gençlik, eğitim, kültür, spor alanlarında faaliyetlerde bulunan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneğikent yöneticilerine yaptığı ziyaretlere Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek devam ettiler. Ziyarette dernek başkanı Mehmet Şahin yaptığı brifingde Vali Aksoy’a derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve planlan projeleri hakkında bilgiler verdi.

KAMU KURUMLARIYLA ORTAK PROJELER YAPILABİLİR

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği yöneticilerini ağırlayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Sağlık, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor İl müdürlükleri ve Halk Eğitim Merkeziyle bölgede gençlere ve kadınlara yönelik ortak projeler gerçekleştirileceğini ifade etti.Aksoy, “Kadınlara yönelik sağlık taraması ve okuma yazma kursları düzenlenmesi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkeziyle gençlere yönelik projeler geliştirilmesi, Gençlik ve Spor İl müdürlüğüyle sportif faaliyetlerde işbirliği yapılabilir” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Şahin kendilerini kabul edip dinledikleri için Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür etti

BİRÇOK PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hereke’de kurulan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (Herges Derneği) kısa süre içerisinde birçok proje gerçekleştirdi. Herges Derneği, Yukarı Hereke’de bulunan beş okulda öğrenciler için şenlik düzenledi. Sinema Günleri projesiyle kültür merkezini sinemaya çeviren Herges Derneği yaklaşık 1.500 öğrenciye ve 200 kadına film izlettirdi. Kadınlara ve öğrencilere yönelik kültürel geziler düzenlendi. 70 öğrencinin eğitim aldığı bağlama kursu açtı. Mekke’nin Fethi Programını düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.