ÜNLÜ TENİSCİ TELEFON NUMARASINI PAYLAŞTI

Yaşam 06.04.2020 - 21:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2634+ kez okundu.
 

ÜNLÜ TENİSCİ TELEFON NUMARASINI PAYLAŞTI

Maria Sharapova'dan karantina günlerine özel hamle! Cep numarasını paylaşınca... Geçtiğimiz ay kariyerini noktalayan dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova, karantina günlerini ABD'de geçiriyor. Dünyaca ünlü isimler corona virüs pandemisi sebebiyle karantinada geçirdikleri günleri eğlenceli kılmaya devam ediyor.   Bunlardan birisi de geçtiğimiz ay kariyerini noktalayan dünyaca ünlü eski tenisçi Maria Sharapova...   Sharapova paylaşımında, "Evet size özel bir numara aldım. Bu numara üzerinden bana mesajlarınızı iletebilir, soru sorabilir veya sadece 'Merhaba' yazabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Maria Sharapova'dan karantina günlerine özel hamle! Cep numarasını paylaşınca...
Geçtiğimiz ay kariyerini noktalayan dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova, karantina günlerini ABD'de geçiriyor.
Dünyaca ünlü isimler corona virüs pandemisi sebebiyle karantinada geçirdikleri günleri eğlenceli kılmaya devam ediyor.
 
Bunlardan birisi de geçtiğimiz ay kariyerini noktalayan dünyaca ünlü eski tenisçi Maria Sharapova...
 
Sharapova paylaşımında, "Evet size özel bir numara aldım. Bu numara üzerinden bana mesajlarınızı iletebilir, soru sorabilir veya sadece 'Merhaba' yazabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.