ÜNLÜ’DEN ÇİFTÇİ’YE HAYIRLI OLSUN ZIYARETİ

Çayırova 16.04.2019 - 13:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2708+ kez okundu.
 

ÜNLÜ’DEN ÇİFTÇİ’YE HAYIRLI OLSUN ZIYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye başarı ve hayırlı olsun dileklerini ileten Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’deki seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Cumhur İttifakı olarak hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin özverili çalışmalarıyla büyük başarılar elde edildiğini söyleyen Ünlü, başkan Çiftçi’nin de almış olduğu rekor oy oranı ile geleceğin Çayırova’sını daha modern inşa edebileceğinin göstergesi olduğunu belirtti.   Çiftçi, “Gönül Belediyeciliğini En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”   Nazik ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Cumhur İttifakının Çayırova’da güzel bir uyum sergilediğini belirtti. Başkan Çiftçi, “Cumhur İttifakı olarak Çayırova’da büyük bir özveri ile çalıştık. Bu anlamda vatandaşlarımızda 31 Mart günü bize hizmet etme görevini verdi. İnsan odaklı hizmetlerimizle Çayırova’da gönül belediyeciliğini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet borcumuz var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Çayırova’mızın gereksinimlerini ve eksikliklerini tamamlayacağız.” dedi.   Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye başarı ve hayırlı olsun dileklerini ileten Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’deki seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi. Cumhur İttifakı olarak hem AK Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin özverili çalışmalarıyla büyük başarılar elde edildiğini söyleyen Ünlü, başkan Çiftçi’nin de almış olduğu rekor oy oranı ile geleceğin Çayırova’sını daha modern inşa edebileceğinin göstergesi olduğunu belirtti.

 

Çiftçi, “Gönül Belediyeciliğini En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Cumhur İttifakının Çayırova’da güzel bir uyum sergilediğini belirtti. Başkan Çiftçi, “Cumhur İttifakı olarak Çayırova’da büyük bir özveri ile çalıştık. Bu anlamda vatandaşlarımızda 31 Mart günü bize hizmet etme görevini verdi. İnsan odaklı hizmetlerimizle Çayırova’da gönül belediyeciliğini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet borcumuz var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Çayırova’mızın gereksinimlerini ve eksikliklerini tamamlayacağız.” dedi.

 

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.