Ünal Karaman Dönemi Sona Erdi

41 Spor 30.12.2019 - 14:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1947+ kez okundu.
 

Ünal Karaman Dönemi Sona Erdi

Tecrübeli teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası “Trabzonspor’un oynayacağı futbol kesinlikle bu değil. Bu futbol bize yakışmıyor”ifadeleri olayların fitilini ateşledi. Ünal Karaman, yönetimin bu sözlerine 6 - 2 kazanılan Kayserispor maçının ardından cevap verdi. "Bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar sayın başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Bizi yöneten, bize bu görevi veren insanlar yarın farklı bir düşünce ile karşımıza çıkabilir. Bizde çok kullanılır, 'gidip de dönmemek, gelip de görmemek var'. Bunlar her dönemde olabilir."  Bu gelişmeler tecrübeli teknik adam ile yönetim arasındaki ipleri kopardı ve ayrılık kararı alındı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bordo mavili taraftarlar Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, teknik direktör Ünal Karaman'a destek verdi. "Trabzon'un gururu Ünal Karaman" tezahüratları yapan taraftarlar, yaşananlara tepki gösterdi. Tüm alacakları ödenen tecrübeli teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Kaynak: TRT SPOR 
Tecrübeli teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası “Trabzonspor’un oynayacağı futbol kesinlikle bu değil. Bu futbol bize yakışmıyor”ifadeleri olayların fitilini ateşledi.

Ünal Karaman, yönetimin bu sözlerine 6 - 2 kazanılan Kayserispor maçının ardından cevap verdi.

"Bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar sayın başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Bizi yöneten, bize bu görevi veren insanlar yarın farklı bir düşünce ile karşımıza çıkabilir. Bizde çok kullanılır, 'gidip de dönmemek, gelip de görmemek var'. Bunlar her dönemde olabilir." 

Bu gelişmeler tecrübeli teknik adam ile yönetim arasındaki ipleri kopardı ve ayrılık kararı alındı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bordo mavili taraftarlar Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek, teknik direktör Ünal Karaman'a destek verdi.

"Trabzon'un gururu Ünal Karaman" tezahüratları yapan taraftarlar, yaşananlara tepki gösterdi.

Tüm alacakları ödenen tecrübeli teknik adam ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Kaynak: TRT SPOR 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.