ULUS ORTAOKULUNDA MUHTEŞEM ŞÖLEN

Eğitim 23.12.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3075+ kez okundu.
 

ULUS ORTAOKULUNDA MUHTEŞEM ŞÖLEN

Ulus Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik şöleni programında duygu dolu dakikalar yaşandı.
Ulus Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik şöleni programında duygu dolu dakikalar yaşandı. Okul Müdür’ü Cengiz Türk Müzik öğretmeni Hasan Aslan Sınıf Öğretmenleri Kısmet Taşdöven  ve Derya Akpınar destekleriyle ."Eğitimin ortadan kaldırılamayacak engel olmayacağını yaşattıkları için teşekkür ederiz. Program sonunda okul öğretmenleri özel eğitim öğrencilerine hediyelerini verirken Öğrencilerden de hediyeler karşılıksız kalmadı.   Oğrenciler de minik kalpleriyle öğretmenlerine yazdıkları mektupları vermekten sevinç ve heyecan duydular. Her Engelli kendisine imkan verilirse topluma sağlamlar kadar yararlı olabilir.
Ulus Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik şöleni programında duygu dolu dakikalar yaşandı.

Ulus Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik şöleni programında duygu dolu dakikalar yaşandı. Okul Müdür’ü Cengiz Türk Müzik öğretmeni Hasan Aslan Sınıf Öğretmenleri Kısmet Taşdöven  ve Derya Akpınar destekleriyle ."Eğitimin ortadan kaldırılamayacak engel olmayacağını yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Program sonunda okul öğretmenleri özel eğitim öğrencilerine hediyelerini verirken Öğrencilerden de hediyeler karşılıksız kalmadı.

 

Oğrenciler de minik kalpleriyle öğretmenlerine yazdıkları mektupları vermekten sevinç ve heyecan duydular.

Her Engelli kendisine imkan verilirse topluma sağlamlar kadar yararlı olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.