UlaşımParkʹın dikkatli şoförü minik kediyi son anda kurtardı

3.Sayfa (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2018 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2940+ kez okundu.
 

UlaşımParkʹın dikkatli şoförü minik kediyi son anda kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 60 Evler-Umuttepe seferini yapan UlaşımPark A.Ş. şoförü Serkan Kılıç’ın dikkati, yavru kedinin hayatını kurtardı. Perşembe Pazarı mevkiinde seyir halindeyken yoğun trafiğin ortasına atlayan yavru kediyi fark eden şoför Kılıç, kendi hayatını da tehlikeye atarak yavru kediyi yolun ortasındaki bariyerlerde yakaladı. Yavru kediyi güvenli alana taşıyan Kılıç, kendi otobüsünde yolculuk eden genç bir kıza teslim etti. KEDİYİ YAKALAMAYI BAŞARDI Perşembe Pazarı mevkiinde seyir halindeyken şoför Kılıç’ın dikkatini çeken yavru kedi, araçların arasından şans eseri kurtulup yolun ortasındaki bariyerlere saklandı. Kedinin ezilme tehlikesinin olabileceğini fark eden Kılıç, aracını emniyetli bir şekilde durdurduktan sonra torpido kısmında bulunan hırkasını alarak, yoğun trafiğe rağmen saniyeler içerisinde kedinin yanına gitti. İlk etapta kediye ulaşamayan Kılıç, büyük bir mücadelenin ardından kediyi yakalamayı başardı. YOLCULARDAN ŞOFÖRE TEŞEKKÜR Adeta zamanla yarışarak kendi hayatını da tehlikeye atan duyarlı şoför, bir dakika içinde kediyi ezilmekten kurtardı. Yavru kediyi güvenli alana taşıyan Kılıç, daha sonra kendi otobüsünde yolcu olarak bulunan genç bir kıza verdi. Genç kız da otobüse tekrar binmeyerek yavru kediyi tehlikeden uzak bir bölgeye bıraktı. Otobüs içinde bulunan diğer yolcular da duyarlı davranışından dolayı şoför Serkan Kılıç’a teşekkür etti. Yolculardan bazıları sosyal medya üzerinden de UlaşımPark A.Ş. ’ye mesaj atarak, sürücü adına yetkililere teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 60 Evler-Umuttepe seferini yapan UlaşımPark A.Ş. şoförü Serkan Kılıç’ın dikkati, yavru kedinin hayatını kurtardı. Perşembe Pazarı mevkiinde seyir halindeyken yoğun trafiğin ortasına atlayan yavru kediyi fark eden şoför Kılıç, kendi hayatını da tehlikeye atarak yavru kediyi yolun ortasındaki bariyerlerde yakaladı. Yavru kediyi güvenli alana taşıyan Kılıç, kendi otobüsünde yolculuk eden genç bir kıza teslim etti. KEDİYİ YAKALAMAYI BAŞARDI
Perşembe Pazarı mevkiinde seyir halindeyken şoför Kılıç’ın dikkatini çeken yavru kedi, araçların arasından şans eseri kurtulup yolun ortasındaki bariyerlere saklandı. Kedinin ezilme tehlikesinin olabileceğini fark eden Kılıç, aracını emniyetli bir şekilde durdurduktan sonra torpido kısmında bulunan hırkasını alarak, yoğun trafiğe rağmen saniyeler içerisinde kedinin yanına gitti. İlk etapta kediye ulaşamayan Kılıç, büyük bir mücadelenin ardından kediyi yakalamayı başardı. YOLCULARDAN ŞOFÖRE TEŞEKKÜR
Adeta zamanla yarışarak kendi hayatını da tehlikeye atan duyarlı şoför, bir dakika içinde kediyi ezilmekten kurtardı. Yavru kediyi güvenli alana taşıyan Kılıç, daha sonra kendi otobüsünde yolcu olarak bulunan genç bir kıza verdi. Genç kız da otobüse tekrar binmeyerek yavru kediyi tehlikeden uzak bir bölgeye bıraktı. Otobüs içinde bulunan diğer yolcular da duyarlı davranışından dolayı şoför Serkan Kılıç’a teşekkür etti. Yolculardan bazıları sosyal medya üzerinden de UlaşımPark A.Ş. ’ye mesaj atarak, sürücü adına yetkililere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.