Ufuk Acay,”Bayramınız mübarek olsun”

Darıca 30.07.2020 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2294+ kez okundu.
 

Ufuk Acay,”Bayramınız mübarek olsun”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı açıklamada, ”Sevginin ve saygının simgesi olan bayramlarda, dargınlıkları bir tarafa bırakarak akrabalık, komşuluk, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmeliyiz. Milletçe kenetlenerek, birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Kurban Bayramı'nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalıyız ”dedi. ACAY,“NİCE BAYRAMLARA” “Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası'nın Kurban Bayramı'nı kutluyorum ”diyen Acay,”Bayram vesilesiyle, kardeşlik bağlarının yeniden tesis edilmesi ümidiyle, huzur içinde nice bayramlara erişmemizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun ”şeklinde konuştu.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı açıklamada, ”Sevginin ve saygının simgesi olan bayramlarda, dargınlıkları bir tarafa bırakarak akrabalık, komşuluk, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmeliyiz. Milletçe kenetlenerek, birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Kurban Bayramı'nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalıyız ”dedi.

ACAY,“NİCE BAYRAMLARA”

“Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası'nın Kurban Bayramı'nı kutluyorum ”diyen Acay,”Bayram vesilesiyle, kardeşlik bağlarının yeniden tesis edilmesi ümidiyle, huzur içinde nice bayramlara erişmemizi diliyorum. Bayramınız mübarek olsun ”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.