TV Arel youtube kanalında da yayında.

Magazin 25.12.2020 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2471+ kez okundu.
 

TV Arel youtube kanalında da yayında.

Arel Üniversitesi’nin Türkiye’de kurduğu ve yaşama soktuğu öğrenciler ile profesyonellerin buluşup teori ve pratik yaptığı AREL Medya yapısı artık TV Arel olarak youtube kanalında da yayında.
Arel Üniversitesi’nin Türkiye’de kurduğu ve yaşama soktuğu öğrenciler ile profesyonellerin buluşup teori ve pratik yaptığı AREL Medya yapısı artık TV Arel olarak youtube kanalında da yayında.   Radyo Arel ve İnstagram hesaplarından da canlı yayınlanan programlardan spor içerikli olanlarına deneyimli gazeteci, spor yazarı ve spor yorumcusu Meriç Müldür de programları ile destek veriyor.   İlk olarak yayınlanan “ Meriç Müldür ile Birebir” programında deneyimli spor yazarı gündeme etki edecek açıklamalarda bulundu.   İşte o açıklamalar ve AREL Medya yapısı içinde bulunan Avrupa’nın ilk “ Akademik Haber Portalı” ArelNews te de yayına sunulan açıklamalar;     TV Arel’de “Meriç Müldür ile Birebir” programında Fenerbahçe’nin Mayıs ayındaki seçimlerini değerlendiren spor yazarı Meriç Müldür, “Ali Koç’un karşısına çok ciddi bir aday hazırlıyorlar” dedi Sezona yaptığı transferlerle büyük bir hızla giren Fenerbahçe, eleştirilerin hedefinde… Geçen yıl ortaya konan kötü performansın ardından taraftarlar bu yıl da hüsrana uğramak istemezken, Erol Bulut ve yönetim tarafın eleştiri oklarını yönelttiği ilk yer oldu. Teknik direktör değişikliğinin tartışıldığı sarı lacivertli takımda bir konu ise Mayıs 2021’deki seçimler. TV Arel’de ilk bölümü yayınlanan “Meriç Müldür ile Birebir” programında seçimleri değerlendiren spor basınının önemli isimlerinden Meriç Müldür, “Ali Koç’u başkanlık koltuğuna getiren kongre üyeleri, şimdi de bir başka ismi o makama taşımak istiyor. Kısa süre sonra en azından kulislerde ismi netleşecek bu kişiye önemli bir destek var” ifadelerini kullandı. Ali Koç, 3 Haziran 2018’de başkanlığı Aziz Yıldırım’ın 4 bin 644 oyuna karşı aldığı 16 bin 92 oyla Fenerbahçe başkanı olmuştu.
Arel Üniversitesi’nin Türkiye’de kurduğu ve yaşama soktuğu öğrenciler ile profesyonellerin buluşup teori ve pratik yaptığı AREL Medya yapısı artık TV Arel olarak youtube kanalında da yayında.

Arel Üniversitesi’nin Türkiye’de kurduğu ve yaşama soktuğu öğrenciler ile profesyonellerin buluşup teori ve pratik yaptığı AREL Medya yapısı artık TV Arel olarak youtube kanalında da yayında.

 

Radyo Arel ve İnstagram hesaplarından da canlı yayınlanan programlardan spor içerikli olanlarına deneyimli gazeteci, spor yazarı ve spor yorumcusu Meriç Müldür de programları ile destek veriyor.

 

İlk olarak yayınlanan “ Meriç Müldür ile Birebir” programında deneyimli spor yazarı gündeme etki edecek açıklamalarda bulundu.

 

İşte o açıklamalar ve AREL Medya yapısı içinde bulunan Avrupa’nın ilk “ Akademik Haber Portalı” ArelNews te de yayına sunulan açıklamalar;

 

 

TV Arel’de “Meriç Müldür ile Birebir” programında Fenerbahçe’nin Mayıs ayındaki seçimlerini değerlendiren spor yazarı Meriç Müldür, “Ali Koç’un karşısına çok ciddi bir aday hazırlıyorlar” dedi


Sezona yaptığı transferlerle büyük bir hızla giren Fenerbahçe, eleştirilerin hedefinde… Geçen yıl ortaya konan kötü performansın ardından taraftarlar bu yıl da hüsrana uğramak istemezken, Erol Bulut ve yönetim tarafın eleştiri oklarını yönelttiği ilk yer oldu.


Teknik direktör değişikliğinin tartışıldığı sarı lacivertli takımda bir konu ise Mayıs 2021’deki seçimler. TV Arel’de ilk bölümü yayınlanan “Meriç Müldür ile Birebir” programında seçimleri değerlendiren spor basınının önemli isimlerinden Meriç Müldür, “Ali Koç’u başkanlık koltuğuna getiren kongre üyeleri, şimdi de bir başka ismi o makama taşımak istiyor. Kısa süre sonra en azından kulislerde ismi netleşecek bu kişiye önemli bir destek var” ifadelerini kullandı.


Ali Koç, 3 Haziran 2018’de başkanlığı Aziz Yıldırım’ın 4 bin 644 oyuna karşı aldığı 16 bin 92 oyla Fenerbahçe başkanı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.