Tuzla'daki Yanan Fabrika Korkuttu

Gündem 19.09.2019 - 00:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2506+ kez okundu.
 

Tuzla'daki Yanan Fabrika Korkuttu

Yangına müdahale ederken meydana gelen patlamada, en az 3 itfaiye erinin yaralandığı belirtiliyor.
Tuzla'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bölgede, Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesi'ndeki bir fabrikada, yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek kısmen kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında görevliler ve basın mensupları alandayken, bir patlama meydana geldi. METAL PARÇASI SIÇRADI Meydana gelen patlamada bir metal parçası, itfaiye ekiplerinin bulunduğu alana sıçradı. Patlamada 3 itfaiye eri yaralandı. Ayrıca, başka yaralıların da olabileceği belirtiliyor.  
Yangına müdahale ederken meydana gelen patlamada, en az 3 itfaiye erinin yaralandığı belirtiliyor.

Tuzla'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bölgede, Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesi'ndeki bir fabrikada, yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek kısmen kontrol altına aldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında görevliler ve basın mensupları alandayken, bir patlama meydana geldi.

METAL PARÇASI SIÇRADI

Meydana gelen patlamada bir metal parçası, itfaiye ekiplerinin bulunduğu alana sıçradı. Patlamada 3 itfaiye eri yaralandı. Ayrıca, başka yaralıların da olabileceği belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.