ʹTürkleri adamdan saymıyorlar, saydıracağızʹ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 13:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3359+ kez okundu.
 

ʹTürkleri adamdan saymıyorlar, saydıracağızʹ

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman tarafından da kabul edilen Sancar, Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki konferansta, “Siyasetçi değilim, ama KKTC’nin her Türk’ün kalbinde özel bir yeri var.   Ben Türküm ve benim şöyle bir düşüncem var. Biz Türkleri kimse insandan saymıyor, ancak bizler insandan saydıracağız” dedi. Osmanlı turası desenli kravatı, Atatürk ve KKTC bayrağı rozetleriyle dikkatleri çeken Sancar, üniversite yönetiminden altın anahtar ve onur ödülü aldı.""hurriyet.com.tr"},"

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman tarafından da kabul edilen Sancar, Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki konferansta, “Siyasetçi değilim, ama KKTC’nin her Türk’ün kalbinde özel bir yeri var.

 

Ben Türküm ve benim şöyle bir düşüncem var. Biz Türkleri kimse insandan saymıyor, ancak bizler insandan saydıracağız” dedi. Osmanlı turası desenli kravatı, Atatürk ve KKTC bayrağı rozetleriyle dikkatleri çeken Sancar, üniversite yönetiminden altın anahtar ve onur ödülü aldı.""hurriyet.com.tr"},"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.