Türkiye genelinde 4 gün boyunca koronavirüs denetimi yapılacak.

Gündem 26.11.2020 - 00:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1568+ kez okundu.
 

Türkiye genelinde 4 gün boyunca koronavirüs denetimi yapılacak.

İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde 4 gün boyunca kalabalık yerler ve araçlarda denetim yapılacağını açıkladı.
Koronavirüs vakalarında ve ölümlerdeki hızlı artış, yeni önlemleri de beraberinde getiriyor. İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “Covid-19  Denetimleri” konulu genelge gönderdi. 4 GÜNLÜK SIKI DENETİM 26­-27­-28­-29 Kasım 2020 tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, vali ve kaymakamların koordinasyonunda; başta pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapılacak.   İçişleri Bakanlığı tüm valiliklere "Kovid-19 Denetimleri" konulu genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Ülke genelinde 4 gün boyunca vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu yerlerde yoğunlaştırılmış denetim yapılacak." denildi.  Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı: "Denetimlerde toplu ulaşım araçları tek tek durdurulacak, HES kodu uygulaması, maske zorunluluğu ve hijyen tedbirlerine bakılacak. Yerel yönetimlerce her bir pazar yeri için yönetici belirlenecek ve bu kişiler kurallara uyulmasından sorumlu olacak."
İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde 4 gün boyunca kalabalık yerler ve araçlarda denetim yapılacağını açıkladı.

Koronavirüs vakalarında ve ölümlerdeki hızlı artış, yeni önlemleri de beraberinde getiriyor.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine “Covid-19  Denetimleri” konulu genelge gönderdi.

4 GÜNLÜK SIKI DENETİM

26­-27­-28­-29 Kasım 2020 tarihlerinde tüm il ve ilçelerde, vali ve kaymakamların koordinasyonunda; başta pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunabildiği yerlere yönelik yoğunlaştırılmış denetimler yapılacak.

 

İçişleri Bakanlığı tüm valiliklere "Kovid-19 Denetimleri" konulu genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Ülke genelinde 4 gün boyunca vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu yerlerde yoğunlaştırılmış denetim yapılacak." denildi. 

Açıklamanın devamında şu ifadeler yer aldı:

"Denetimlerde toplu ulaşım araçları tek tek durdurulacak, HES kodu uygulaması, maske zorunluluğu ve hijyen tedbirlerine bakılacak. Yerel yönetimlerce her bir pazar yeri için yönetici belirlenecek ve bu kişiler kurallara uyulmasından sorumlu olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.