TÜRKİYE EMİN ADIMLARLA HEDEFLERİNE İLERLİYOR

Darıca 09.11.2018 - 12:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1348+ kez okundu.
 

TÜRKİYE EMİN ADIMLARLA HEDEFLERİNE İLERLİYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Karabacak, ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan büyük projelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği “muasır medeniyetler seviyesine”  ilerlediğine vurgu yaptı.   Başkan Karabacak yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. O günün zor şartlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 95 yılda önemli badireler atlatmasına rağmen hedeflerinden asla taviz vermemiştir.   Her alanda gelişen ve değişen ülkemiz, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışır hale gelmiştir. Savunma sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bizlerde yerel yönetimler olarak halkımıza ve ülkemize hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarında, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olmamızda büyük emekleri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karabacak, ülkemizde özellikle son yıllarda yapılan büyük projelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği “muasır medeniyetler seviyesine”  ilerlediğine vurgu yaptı.

 

Başkan Karabacak yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. O günün zor şartlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 95 yılda önemli badireler atlatmasına rağmen hedeflerinden asla taviz vermemiştir.

 

Her alanda gelişen ve değişen ülkemiz, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışır hale gelmiştir. Savunma sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Bizlerde yerel yönetimler olarak halkımıza ve ülkemize hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarında, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olmamızda büyük emekleri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını ve vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.