Türk Ocakları Kocaeli Şubesi 30 Ağustos Başkomutanlık ve Zafer Bayramı mesajı

41 Kocaeli 28.08.2020 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2220+ kez okundu.
 

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi 30 Ağustos Başkomutanlık ve Zafer Bayramı mesajı

Türk Ocakları Kocaeli Şubesi 30 Ağustos Başkomutanlık ve Zafer Bayramı mesajı yayınladı
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi yaptığı açıklama da,Saygıdeğer basın mensupları, yüce Türk Milleti.     19 Mayıs 1919‘ dan 29 Ekim 1923‘e kadar 4 yılda 4 Büyük zafer kazandıran, kazandığı zaferleri çocuklarımız , gençlerimize ve tüm halkımıza bayram olarak hediye eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve kahraman askerlerimizi şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımızla "dualar ile" anıyor, şanlı ecdadımızın Dumlupınar da kazandığı 30 Ağustos Başkomutanlık zaferimizi gururla ve göğsümüzü gere gere kutluyoruz.     Yaşadığımız yılların, “4 bir tarafı iyiliğimizi ve güçlenmemizi istemeyen ülke ve milletlerin yaşadığı bir coğrafyada” Milli Bayramlarımızın siyasi ve ya ideolojik tartışmalara konu edilmek yerine! Gelecek nesillere yeni bayramlar yaşatacak kararlar alma, uygulama ve evlatlarımıza kutlayacak bayramlar miras bırakma yılları olmasını umut ediyoruz. dedi.
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi 30 Ağustos Başkomutanlık ve Zafer Bayramı mesajı yayınladı
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi yaptığı açıklama da,Saygıdeğer basın mensupları, yüce Türk Milleti.
 
 
19 Mayıs 1919‘ dan 29 Ekim 1923‘e kadar 4 yılda 4 Büyük zafer kazandıran, kazandığı zaferleri çocuklarımız , gençlerimize ve tüm halkımıza bayram olarak hediye eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve kahraman askerlerimizi şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımızla "dualar ile" anıyor, şanlı ecdadımızın Dumlupınar da kazandığı 30 Ağustos Başkomutanlık zaferimizi gururla ve göğsümüzü gere gere kutluyoruz.
 
 
Yaşadığımız yılların, “4 bir tarafı iyiliğimizi ve güçlenmemizi istemeyen ülke ve milletlerin yaşadığı bir coğrafyada” Milli Bayramlarımızın siyasi ve ya ideolojik tartışmalara konu edilmek yerine! Gelecek nesillere yeni bayramlar yaşatacak kararlar alma, uygulama ve evlatlarımıza kutlayacak bayramlar miras bırakma yılları olmasını umut ediyoruz. dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.