Türk oacakları Kocaeli il başkanğından davet

Gündem 28.07.2018 - 18:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2624+ kez okundu.
 

Türk oacakları Kocaeli il başkanğından davet

Türk oacakları Kocaeli il başkanğından davet
Türk Ocakları Kocaeli şubesi olarak HER YIL Türk Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde düzenlenen, Yurt içinde ve Turan coğrafyasında ki yoksul soydaşlarımıza ulaştırdığımız, vekaleten bağışladığınız Kurbanlarınızı, Allah nasip ederse bu yılda ulaştırmaya devam edeceğiz.   İster 0544 8467728 numaralı telefondan bize ulaşarak isterseniz ziraat bankası hesabımıza havale/Eft yaparak (açıklama kısmına adınızı soyadınızı kurbanınızın hangi bölgede kesilmesini istediğinizi ve telefon numaranızı yazarak) gerçekleştirebilirsiniz   Kurban Allah'a yakınlaşmak, yoksullar ile paylaşmaktır.  Allah niyetlerinizi kabul etsin   Yücel Alpay Demir Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı
Türk oacakları Kocaeli il başkanğından davet

Türk Ocakları Kocaeli şubesi olarak HER YIL Türk Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde düzenlenen, Yurt içinde ve Turan coğrafyasında ki yoksul soydaşlarımıza ulaştırdığımız, vekaleten bağışladığınız Kurbanlarınızı, Allah nasip ederse bu yılda ulaştırmaya devam edeceğiz.

 
İster 0544 8467728 numaralı telefondan bize ulaşarak isterseniz ziraat bankası hesabımıza havale/Eft yaparak (açıklama kısmına adınızı soyadınızı kurbanınızın hangi bölgede kesilmesini istediğinizi ve telefon numaranızı yazarak) gerçekleştirebilirsiniz

 

Kurban Allah'a yakınlaşmak, yoksullar ile paylaşmaktır. 
Allah niyetlerinizi kabul etsin
 
Yücel Alpay Demir
Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.