Türk Askerine 5 Ay Eğitim Verilecek

07.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2950+ kez okundu.
 

Türk Askerine 5 Ay Eğitim Verilecek

Yaklaşık 100 kadar Türk askeri, mayıs ayının sonunda Rusya’da, S-400 füze savunma sistemlerinin kullanımına ilişkin eğitime alınacak.
ABD ile Türkiye arasında gerginliğe neden olan S-400'ler için yeni bir gelişme yaşandı. Temmuz ayında Rusya tarafından Türkiye'ye teslim edilecek S-400'ler için Türk askerlerine eğitim verilecek. Rus medyasında yer alan bir habere göre, mayıs ayı sonunda yaklaşık 100 Türk askeri eğitime alınacak. Haberin dayandırıldığı diplomatik kaynak, “Yaklaşık 100 kadar Türk askeri, mayıs ayının sonunda S-400 füze savunma sistemlerini kullanmak üzere Rusya’da askeri eğitime başlayacak.” dedi. 5 AY SÜRECEK İsmini açıklamayan askeri kaynak, eğitimin 5 ay süreceğini dile getirdi. Haberde, Rusya’nın askeri teçhizat ithalatçısı Rosoboronexport’un bir açıklamada bulunmadığı ifade edildi.
Yaklaşık 100 kadar Türk askeri, mayıs ayının sonunda Rusya’da, S-400 füze savunma sistemlerinin kullanımına ilişkin eğitime alınacak.

ABD ile Türkiye arasında gerginliğe neden olan S-400'ler için yeni bir gelişme yaşandı.

Temmuz ayında Rusya tarafından Türkiye'ye teslim edilecek S-400'ler için Türk askerlerine eğitim verilecek.

Rus medyasında yer alan bir habere göre, mayıs ayı sonunda yaklaşık 100 Türk askeri eğitime alınacak. Haberin dayandırıldığı diplomatik kaynak, “Yaklaşık 100 kadar Türk askeri, mayıs ayının sonunda S-400 füze savunma sistemlerini kullanmak üzere Rusya’da askeri eğitime başlayacak.” dedi.

5 AY SÜRECEK

İsmini açıklamayan askeri kaynak, eğitimin 5 ay süreceğini dile getirdi.
Haberde, Rusya’nın askeri teçhizat ithalatçısı Rosoboronexport’un bir açıklamada bulunmadığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.