TÜĞVA'DAN ÖĞRENCİLERE İZMİT GEZİSİ

Dilovası 01.01.2019 - 22:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3102+ kez okundu.
 

TÜĞVA'DAN ÖĞRENCİLERE İZMİT GEZİSİ

Dilovası TÜGVA Temsilciliği, Dilovası’nda ki öğrencileri İzmit Kağıt müzesi, bilim merkezi ve TCG Gayret Gemi Müzesi tarihi ve kültürel yerleri gezdirerek gençlerin yoğun ders programında rahatlamalarını sağladı.
Gençlerin eğitimi ve gelişimi konusunda birçok alanda çalışma yürüten Türkiye Gençlik Vakfı,  sosyal aktivitelerle de motivasyon sağlıyor. Eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından yoğun bir ders programına giren öğrenciler, ilçe temsilciliği tarafından gerçekleşen gezide Dilovası Mübeccel Çolakoğlu öğrencilerini tarihi ve kültürel yerleri gezdirerek bir nebze de olsa öğrencilerin hem ders stresinden uzaklamasını hemde tarihi ve kültürel yerleri görmelerini sağladı. Vakıf bünyesinde kurslara katılan öğrenciler, sosyal aktivite ile hem kaynaştı hem de motivasyon sağladı. Dilovası Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen gezi sonunda, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. TÜGVA Ortaokul ve Lise Koordinatörlüğü temsilcilerinin eşlik ettiği öğrenciler, bilim merkezinde ve kağıt müzesinde çeşitli incelemeler yaptı.
Dilovası TÜGVA Temsilciliği, Dilovası’nda ki öğrencileri İzmit Kağıt müzesi, bilim merkezi ve TCG Gayret Gemi Müzesi tarihi ve kültürel yerleri gezdirerek gençlerin yoğun ders programında rahatlamalarını sağladı.

Gençlerin eğitimi ve gelişimi konusunda birçok alanda çalışma yürüten Türkiye Gençlik Vakfı,  sosyal aktivitelerle de motivasyon sağlıyor. Eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından yoğun bir ders programına giren öğrenciler, ilçe temsilciliği tarafından gerçekleşen gezide Dilovası Mübeccel Çolakoğlu öğrencilerini tarihi ve kültürel yerleri gezdirerek bir nebze de olsa öğrencilerin hem ders stresinden uzaklamasını hemde tarihi ve kültürel yerleri görmelerini sağladı.

Vakıf bünyesinde kurslara katılan öğrenciler, sosyal aktivite ile hem kaynaştı hem de motivasyon sağladı. Dilovası Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen gezi sonunda, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. TÜGVA Ortaokul ve Lise Koordinatörlüğü temsilcilerinin eşlik ettiği öğrenciler, bilim merkezinde ve kağıt müzesinde çeşitli incelemeler yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.