Trabzonlu adaylar buluştu

Siyaset 10.05.2018 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3180+ kez okundu.
 

Trabzonlu adaylar buluştu

Gebze Trabzonlular Derneği, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda adaylığını açıklayan Trabzonlu Milletvekili aday adayları ile buluştu.
 Gebze Demirtaş Düğün Salonunda gerçekleşen buluşmaya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adayı İsmail Keskin ve Mehmet Dinç, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayı Fevzi Kurt ve Burak Uluköylü, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Volkan Kemiksiz ve MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Abdullah Adanur katıldı. CHP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan İsmail Sancak ise Ankara’da bulunması nedeni ile programa katılamadı. GEBZE HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMALI Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan aday adaylığını açıklayan 27. Dönem Trabzonlu Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, ‘ Gebze bölgesi her anlamda çok büyük bir ilçe. Bugüne kadar Gebze hak ettiğini değeri hiçbir zaman alamadı. Bir önceki dönem Gebze’den temsilen aday adayımız yoktu. Bu dönem seçilebilecek sıradan en az 3-4 Milletvekili adayı gösterilmesi gerekiyor. Gebze’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için bu gerekiyor.’dedi. ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI Çok sayıda Trabzonlunun da katıldığı programda, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adayı İsmail Keskin ve Mehmet Dinç, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayı Fevzi Kurt ve Burak Uluköylü, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Volkan Kemiksiz söz alarak kendilerini tanıttı.  
Gebze Trabzonlular Derneği, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda adaylığını açıklayan Trabzonlu Milletvekili aday adayları ile buluştu.

 Gebze Demirtaş Düğün Salonunda gerçekleşen buluşmaya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adayı İsmail Keskin ve Mehmet Dinç, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayı Fevzi Kurt ve Burak Uluköylü, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Volkan Kemiksiz ve MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Abdullah Adanur katıldı. CHP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan İsmail Sancak ise Ankara’da bulunması nedeni ile programa katılamadı.

GEBZE HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMALI

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan aday adaylığını açıklayan 27. Dönem Trabzonlu Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, ‘ Gebze bölgesi her anlamda çok büyük bir ilçe. Bugüne kadar Gebze hak ettiğini değeri hiçbir zaman alamadı. Bir önceki dönem Gebze’den temsilen aday adayımız yoktu. Bu dönem seçilebilecek sıradan en az 3-4 Milletvekili adayı gösterilmesi gerekiyor. Gebze’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için bu gerekiyor.’dedi.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Çok sayıda Trabzonlunun da katıldığı programda, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adayı İsmail Keskin ve Mehmet Dinç, İyi Parti Kocaeli Milletvekili adayı Fevzi Kurt ve Burak Uluköylü, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Volkan Kemiksiz söz alarak kendilerini tanıttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.