Tonlarca Ispanak Elde Kaldı

Gündem 05.11.2019 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2182+ kez okundu.
 

Tonlarca Ispanak Elde Kaldı

İstanbul'da 108, Tekirdağ'da ise 40 kişinin ıspanaktan zehirlenmesi nedeniyle satışlar neredeyse durdu. Hal esnafı, durumdan şikayetçi.
Yediği ıspanaktan zehirlenen kişilerin artması üzerine geniş bir soruşturma başlatıldı. ARAYA KARIŞAN OTLAR ZEHİRLEDİ Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerinin yaptığı incelemede; zehirlenmelere, araya karışan yabancı otların neden olduğu belirlendi. ISPANAK ELDE KALDI İstanbul'da 108 kişinin, Tekirdağ'da ise 40 kişinin zehirlenmesi üzerine ıspanak tüketimi, neredeyse tamamen durdu. Bu durum, çiftçiyi de hal esnafını da olumsuz yönde etkiledi. Hale gelen tonlarca ıspanak elde kaldı.
İstanbul'da 108, Tekirdağ'da ise 40 kişinin ıspanaktan zehirlenmesi nedeniyle satışlar neredeyse durdu. Hal esnafı, durumdan şikayetçi.

Yediği ıspanaktan zehirlenen kişilerin artması üzerine geniş bir soruşturma başlatıldı.

ARAYA KARIŞAN OTLAR ZEHİRLEDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerinin yaptığı incelemede; zehirlenmelere, araya karışan yabancı otların neden olduğu belirlendi.

ISPANAK ELDE KALDI

İstanbul'da 108 kişinin, Tekirdağ'da ise 40 kişinin zehirlenmesi üzerine ıspanak tüketimi, neredeyse tamamen durdu.

Bu durum, çiftçiyi de hal esnafını da olumsuz yönde etkiledi.

Hale gelen tonlarca ıspanak elde kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.