Teklifler Devam Ediyor

Ekonomi 28.11.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2324+ kez okundu.
 

Teklifler Devam Ediyor

Türk-İş, 2020 yılı için asgari ücret teklifinin 2 bin 578 lira olacağını açıkladı.
CHP heyetinin, Türk-İş'i ziyareti bugün gerçekleşti. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, görüşme sonrası önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Atalay, Türk-İş'in 2020 yılı için asgari ücret teklifini değerlendirdi. "2 BİN 578 LİRANIN ALTINDA OLMAYACAK" Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay yaptığı açıklamada, "Yaşam maliyeti 2 bin 578 lira. Asgari ücret teklifimiz yaşam maliyetimizin altında olmayacak." diye konuştu. Ancak Atalay, nihai rakamı DİSK ve HAK-İŞ ile görüştükten sonra belirleyeceklerini de vurguladı.  
Türk-İş, 2020 yılı için asgari ücret teklifinin 2 bin 578 lira olacağını açıkladı.

CHP heyetinin, Türk-İş'i ziyareti bugün gerçekleşti. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, görüşme sonrası önemli bir açıklama gerçekleştirdi.

Atalay, Türk-İş'in 2020 yılı için asgari ücret teklifini değerlendirdi.

"2 BİN 578 LİRANIN ALTINDA OLMAYACAK"

Türk- İş Genel Başkanı Ergün Atalay yaptığı açıklamada, "Yaşam maliyeti 2 bin 578 lira. Asgari ücret teklifimiz yaşam maliyetimizin altında olmayacak." diye konuştu. Ancak Atalay, nihai rakamı DİSK ve HAK-İŞ ile görüştükten sonra belirleyeceklerini de vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.