TBMM Başklan vekili Haydar Akar'dan Yılbaşı Mesajı

Gündem 29.12.2020 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2331+ kez okundu.
 

TBMM Başklan vekili Haydar Akar'dan Yılbaşı Mesajı

Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla, bireylerin olduğu kadar, ulusların ve ülkelerin de geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırmaktadır.
Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.   Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla, bireylerin olduğu kadar, ulusların ve ülkelerin de geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırmaktadır.   2021 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini diliyorum.   Geride bıraktığımız yıl ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Maalesef 2020 yılı başlarında tüm Dünya da etkisini gösteren Pandemi süreci ülkemizde de derin bir etki bırakırken 20 bin 135 vatandaşımızın hayatına mal olmuştur.     Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza bir kez daha rahmet dilerken bu süreçte yaklaşık 1 Milyon 100 bin sağlık çalışanımızın verdiği mücadele için kendilerine şükranlarımı sunuyorum.   Yaklaşık 10 aydır yılmadan vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele eden sağlıkçılarımızın haklı beklentilerinin amasız fakatsız gerçekleştirilmesi hepimizin görevi olmalıdır.     Pandemi süreci vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit ederken bir yandan da öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, esnafımızı, çiftçimizi, toplum tüm kesiminin yaşam şartlarını ve ekonomilerini etkilemiştir. Bu süreçte belediyelerimizin önemini bir kez anlıyor, vatandaşlarımıza uzatmış oldukları yardım eli ve çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyoruz.   Tabi ki 2021 yılı umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olması en büyük temennimiz iken, Devletimize ve merkezi hükümetimize de birçok sorumluluk yüklemektedir. Yaşanan ekonomik krizin etkilerinin vatandaşlarımızı daha fazla yıpratmadan bunlara çözümler üretilmesi sadece geçici çözümlerle değil yapılacak karşılıksız desteklerle mümkündür. Yine bu yıl ülkemize gelecek olan aşılarında biran önce tüm vatandaşlarımıza ulaştırılması bu konuda yapılacak en büyük görevlerden biridir.   Bu şartlarda sınavlara giren gençlerimizin ve tüm kurumlar için beklenen atamaların yapılması da hem gençlerimiz hem de kurumlardaki ihtiyaç yükünün hafiflemesi için önem arz etmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.                                                                                                                                                Haydar Akar TBMM Başkanvekili           Kocaeli Milletvekili
Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla, bireylerin olduğu kadar, ulusların ve ülkelerin de geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırmaktadır.

Üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.

 

Her yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla, bireylerin olduğu kadar, ulusların ve ülkelerin de geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırmaktadır.

 

2021 yılının ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini diliyorum.

 

Geride bıraktığımız yıl ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Maalesef 2020 yılı başlarında tüm Dünya da etkisini gösteren Pandemi süreci ülkemizde de derin bir etki bırakırken 20 bin 135 vatandaşımızın hayatına mal olmuştur.

 

 

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza bir kez daha rahmet dilerken bu süreçte yaklaşık 1 Milyon 100 bin sağlık çalışanımızın verdiği mücadele için kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

 

Yaklaşık 10 aydır yılmadan vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele eden sağlıkçılarımızın haklı beklentilerinin amasız fakatsız gerçekleştirilmesi hepimizin görevi olmalıdır.

 

 

Pandemi süreci vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit ederken bir yandan da öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, esnafımızı, çiftçimizi, toplum tüm kesiminin yaşam şartlarını ve ekonomilerini etkilemiştir. Bu süreçte belediyelerimizin önemini bir kez anlıyor, vatandaşlarımıza uzatmış oldukları yardım eli ve çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

 

Tabi ki 2021 yılı umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olması en büyük temennimiz iken, Devletimize ve merkezi hükümetimize de birçok sorumluluk yüklemektedir. Yaşanan ekonomik krizin etkilerinin vatandaşlarımızı daha fazla yıpratmadan bunlara çözümler üretilmesi sadece geçici çözümlerle değil yapılacak karşılıksız desteklerle mümkündür. Yine bu yıl ülkemize gelecek olan aşılarında biran önce tüm vatandaşlarımıza ulaştırılması bu konuda yapılacak en büyük görevlerden biridir.

 

Bu şartlarda sınavlara giren gençlerimizin ve tüm kurumlar için beklenen atamaların yapılması da hem gençlerimiz hem de kurumlardaki ihtiyaç yükünün hafiflemesi için önem arz etmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

                                                                                                                                             Haydar Akar

TBMM Başkanvekili

          Kocaeli Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.