Taşlanan Köpek Emin Ellerde

41 Kocaeli 19.09.2019 - 00:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3197+ kez okundu.
 

Taşlanan Köpek Emin Ellerde

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı bir vatandaş tarafından taşlanan köpek Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı bir vatandaşın tavuklarına saldırdığı gerekçesi ile yerde yatan köpeği taşlaması ülke gündeminde yer almıştı. Haberin duyulması ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, köpeği bularak Kandıra ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne aldı. Merkez’de tedavi altına alınan köpek sahiplendirilmeyi bekliyor.   GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şiddet mağduru köpek, ekipler tarafından Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Merkeze getirildikten sonra hemen sağlık kontrollerine başlanan köpeğin sırtında yara olduğu tespit edildi. Deri altındaki yaranın tedavisi için ilaç tedavisi yapıldı. Röntgeni ve radyo grafik muayenesi yapılan köpeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.   SIRTINDA YARA TESPİT EDİLDİ Köpeğin tedavisi ile ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri “Kocaeli Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezimize, Körfez ilçesinden sırtına taş atılmış bir köpek getirildi. Bu hayvanımızın öncelikle röntgenini çektik ve radyo grafik muayenesini yaptık. Sırtında bir yara tespit ettik. Ekiplerimiz genel muayenesini ve gerekli tedavisini yapıyor. Hayvanımız şuan gayet iyi ve sağlıklı bir durumda, sadece bir yara tespit edildi. Gerekli müdahalesi yapıldı” ifadeleri kullanıldı.   GÜVENLİ BİR AİLEYE SAHİPLENDİRİLECEK 2 yaşında ve fino cinsinde olan köpeğin aşıları yapıldı. Tedavileri bittikten ve tamamen iyileştikten sonra güvenli bir aileye, sahiplendirmesi yapılacak.
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı bir vatandaş tarafından taşlanan köpek Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı bir vatandaşın tavuklarına saldırdığı gerekçesi ile yerde yatan köpeği taşlaması ülke gündeminde yer almıştı. Haberin duyulması ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, köpeği bularak Kandıra ilçesindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne aldı. Merkez’de tedavi altına alınan köpek sahiplendirilmeyi bekliyor.

 

GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda şiddet mağduru köpek, ekipler tarafından Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Merkeze getirildikten sonra hemen sağlık kontrollerine başlanan köpeğin sırtında yara olduğu tespit edildi. Deri altındaki yaranın tedavisi için ilaç tedavisi yapıldı. Röntgeni ve radyo grafik muayenesi yapılan köpeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

 

SIRTINDA YARA TESPİT EDİLDİ

Köpeğin tedavisi ile ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri “Kocaeli Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezimize, Körfez ilçesinden sırtına taş atılmış bir köpek getirildi. Bu hayvanımızın öncelikle röntgenini çektik ve radyo grafik muayenesini yaptık. Sırtında bir yara tespit ettik. Ekiplerimiz genel muayenesini ve gerekli tedavisini yapıyor. Hayvanımız şuan gayet iyi ve sağlıklı bir durumda, sadece bir yara tespit edildi. Gerekli müdahalesi yapıldı” ifadeleri kullanıldı.

 

GÜVENLİ BİR AİLEYE SAHİPLENDİRİLECEK

2 yaşında ve fino cinsinde olan köpeğin aşıları yapıldı. Tedavileri bittikten ve tamamen iyileştikten sonra güvenli bir aileye, sahiplendirmesi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.