TAHSİN TARHAN’DAN BARO BAŞKANLARINA TAM DESTEK

Gündem 04.07.2020 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1895+ kez okundu.
 

TAHSİN TARHAN’DAN BARO BAŞKANLARINA TAM DESTEK

AKP’nin çoklu baro teklifine karşı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın mücadelesi Adalet Komisyonunda devam ediyor.
                 TAHSİN TARHAN’DAN BARO BAŞKANLARINA TAM DESTEK   AKP’nin çoklu baro teklifine karşı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın mücadelesi Adalet Komisyonunda devam ediyor. Komisyon çalışmalarına katılıp teklifin hem anayasaya hem de hukukun üstünlüğü ilkesine aykırı olduğunu vurgulayan Tarhan TBMM’e alınmayan baro başkanlarını ziyaret etti. Kocaeli Barosu başkanı Bahar Gültekin Candemir başta olmak üzere bütün baro başkanlarına dayanışma mesajını ileten Tarhan avukatlık kanununda değişiklik yapılan bir toplantıya baro başkanlarının alınmamasını utanç verici bir eylem olarak gördüğünü belirtti. Tarhan sözlerine şöyle devam etti:   “Baro başkanımız Bahar hanım ve bu teklife karşı çıkan tüm diğer baro başkanlarımızın yanındayız. Tek adamın hukuksuz ve adaletsiz düzenine geçit vermeyeceğiz. Avukat camiasını temsil eden baro başkanlarına yapılan muameleyi ise utanç verici buluyorum. Avukatların bile adalet aradığı bir ülke haline geldik. Bu yasa teklifine karşı hukuk mücadelemiz devam edecektir”. 
AKP’nin çoklu baro teklifine karşı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın mücadelesi Adalet Komisyonunda devam ediyor.

                 TAHSİN TARHAN’DAN BARO BAŞKANLARINA TAM DESTEK

 

AKP’nin çoklu baro teklifine karşı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın mücadelesi Adalet Komisyonunda devam ediyor. Komisyon çalışmalarına katılıp teklifin hem anayasaya hem de hukukun üstünlüğü ilkesine aykırı olduğunu vurgulayan Tarhan TBMM’e alınmayan baro başkanlarını ziyaret etti. Kocaeli Barosu başkanı Bahar Gültekin Candemir başta olmak üzere bütün baro başkanlarına dayanışma mesajını ileten Tarhan avukatlık kanununda değişiklik yapılan bir toplantıya baro başkanlarının alınmamasını utanç verici bir eylem olarak gördüğünü belirtti. Tarhan sözlerine şöyle devam etti:

 

“Baro başkanımız Bahar hanım ve bu teklife karşı çıkan tüm diğer baro başkanlarımızın yanındayız. Tek adamın hukuksuz ve adaletsiz düzenine geçit vermeyeceğiz. Avukat camiasını temsil eden baro başkanlarına yapılan muameleyi ise utanç verici buluyorum. Avukatların bile adalet aradığı bir ülke haline geldik. Bu yasa teklifine karşı hukuk mücadelemiz devam edecektir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.