Tahir Büyükakın Gebze'ye Geldi

29.11.2018 - 22:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1659+ kez okundu.
 

Tahir Büyükakın Gebze'ye Geldi

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir BÜYÜKAKIN Gebze’de
Tahir Büyükakın teşkilatlarla tanışma proğramı kapsamında bugün 14:30’da Ak Parti Gebze ilçe binasına gelerek Partililerle  tanıştı.   Büyük akın Gebze’de yaptığı konuşmada Kocaeli’mizin en önemli ilçelerinin başında Gebze gelmektedir Gebze’nin önemini öteden beri biliyorum , İbrahim bey gibi bende her Perşembe Allahın izniyle burada olacağım, birlikte burada çok güzel işler yapacağız dedi, Proğram Teşkilat önünde çekilen toplu fotoğraftan sonra son buldu…
Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir BÜYÜKAKIN Gebze’de

Tahir Büyükakın teşkilatlarla tanışma proğramı kapsamında bugün 14:30’da Ak Parti Gebze ilçe binasına gelerek Partililerle  tanıştı.

 

Büyük akın Gebze’de yaptığı konuşmada Kocaeli’mizin en önemli ilçelerinin başında Gebze gelmektedir Gebze’nin önemini öteden beri biliyorum , İbrahim bey gibi bende her Perşembe Allahın izniyle burada olacağım, birlikte burada çok güzel işler yapacağız dedi,

Proğram Teşkilat önünde çekilen toplu fotoğraftan sonra son buldu…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.