Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

41 Spor 31.10.2019 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1942+ kez okundu.
 

Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve Çayırova’da sporun tüm branşlarında başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefleyen Çayırova Belediyesi Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor.
Yılın 12 ayı ücretsiz hizmet verecek ve uzman hocaların görev alacağı spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, güreş, karate, jimnastik, boks ve kick boks branşlarında eğitimler verilecek. KAYITLAR UZATILDI Çayırova Belediyesi’nin 7 farklı merkezde hizmet veren Bilgi Evlerinde kayıtları devam eden Spor Okulları ile çocuklara ve gençlere özgüven ve takım ruhu aşılayarak kişisel gelişimlerine katkıda sağlanması hedefleniyor. Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacı ile alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Çayırova Belediyesi spor okullarına katılacak öğrencilerin yeteneklerinin tespit edilmesi noktasında da önemli bir görevi yerine getirilecek. Spor okullarına ilkokul 3. sınıf ile  8. sınıf arasında öğrencilerin yaptırabildiği kayıtlar iki hafta daha uzatıldı.
Spora ve sporcuya büyük önem veren ve Çayırova’da sporun tüm branşlarında başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefleyen Çayırova Belediyesi Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor.

Yılın 12 ayı ücretsiz hizmet verecek ve uzman hocaların görev alacağı spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, güreş, karate, jimnastik, boks ve kick boks branşlarında eğitimler verilecek.

KAYITLAR UZATILDI
Çayırova Belediyesi’nin 7 farklı merkezde hizmet veren Bilgi Evlerinde kayıtları devam eden Spor Okulları ile çocuklara ve gençlere özgüven ve takım ruhu aşılayarak kişisel gelişimlerine katkıda sağlanması hedefleniyor. Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacı ile alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Çayırova Belediyesi spor okullarına katılacak öğrencilerin yeteneklerinin tespit edilmesi noktasında da önemli bir görevi yerine getirilecek. Spor okullarına ilkokul 3. sınıf ile  8. sınıf arasında öğrencilerin yaptırabildiği kayıtlar iki hafta daha uzatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.