SP Gebze İttifak için Beylikbağı'nda Esnaf ziyareti yaptı

Siyaset 16.04.2021 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2427+ kez okundu.
 

SP Gebze İttifak için Beylikbağı'nda Esnaf ziyareti yaptı

    Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Ekibi Beylikbağı bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.   Türel ziyaretten sonra yaptığı açıklam'da: Gebzemizin hatta ülkemizin en temel problemi olan geçim sıkıntısından dolayı Bu ziyaret ile esnafın sıkıntıları ve bölgenin sorunları çözmek için Türel, tüm esnafı geçim ittifakına davet etti. Ülkemizin bu zor dönemde birlikteliğe,yapıcı olmaya ve ayrıştırılmayan herkesi kucaklayan bir siyasete ihtiyacın olunduğunu bu dönemde, vatandaşlarımızın en çok dert yandığı geçim sıkıntısına derman olabilmek için herkesi geçim ittifakına davet ediyoruz dedi.

    Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Ekibi Beylikbağı bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Türel ziyaretten sonra yaptığı açıklam'da: Gebzemizin hatta ülkemizin en temel problemi olan geçim sıkıntısından dolayı Bu ziyaret ile esnafın sıkıntıları ve bölgenin sorunları çözmek için Türel, tüm esnafı geçim ittifakına davet etti. Ülkemizin bu zor dönemde birlikteliğe,yapıcı olmaya ve ayrıştırılmayan herkesi kucaklayan bir siyasete ihtiyacın olunduğunu bu dönemde, vatandaşlarımızın en çok dert yandığı geçim sıkıntısına derman olabilmek için herkesi geçim ittifakına davet ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.