SP DİLOVASI KARARGAH BAŞKANI’NI BELİRLERDİ

Dilovası 13.12.2018 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1909+ kez okundu.
 

SP DİLOVASI KARARGAH BAŞKANI’NI BELİRLERDİ

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı yerel seçim stratejisine göre teşkilatını dizayn etmeye başladı.
SP DİLOVASI KARARGAH BAŞKANI’NI BELİRLERDİ: Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı yerel seçim stratejisine göre teşkilatını dizayn etmeye başladı.   İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri karargah sistemine geçerek karargah başkanı olarak yönetim kurulu üyesi İbrahim Temur’u karargah başkanı olarak belirledi.   İbrahim Temur’la seçim karargah sistemine yerel seçimlerde aktif bir çalışma yapacakları gözlenen Saadet Partisi Dilovası teşkilatı, başta belediye başkanlığı adayı olmak üzere belediye meclis üyesi adaylarını belirlenmesi üzerine Dilovası kamuoyuyla da yoğun bir çalışmaya başladığı görüldü. İlçe başkanı Mustafa Türel ve Karargah Başkanı İbrahim Temur Dilovası’nda özlenen ve bölge insanının marka bir şehir nasıl olur düşüncesi üzerinden Dilovası’na yakışan hizmetleri yapmak üzere Saadet Partisi olarak özverili bir sürece girildiğini belirtti.
Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı yerel seçim stratejisine göre teşkilatını dizayn etmeye başladı.

SP DİLOVASI KARARGAH BAŞKANI’NI BELİRLERDİ:

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı yerel seçim stratejisine göre teşkilatını dizayn etmeye başladı.

 

İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri karargah sistemine geçerek karargah başkanı olarak yönetim kurulu üyesi İbrahim Temur’u karargah başkanı olarak belirledi.

 

İbrahim Temur’la seçim karargah sistemine yerel seçimlerde aktif bir çalışma yapacakları gözlenen Saadet Partisi Dilovası teşkilatı, başta belediye başkanlığı adayı olmak üzere belediye meclis üyesi adaylarını belirlenmesi üzerine Dilovası kamuoyuyla da yoğun bir çalışmaya başladığı görüldü. İlçe başkanı Mustafa Türel ve Karargah Başkanı İbrahim Temur Dilovası’nda özlenen ve bölge insanının marka bir şehir nasıl olur düşüncesi üzerinden Dilovası’na yakışan hizmetleri yapmak üzere Saadet Partisi olarak özverili bir sürece girildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.