SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KUMAR BASKINI

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.03.2021 - 01:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1898+ kez okundu.
 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KUMAR BASKINI

Kocaeli'de bir kahvehanede kumar oynayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 6 kişi ile iş yeri sahibi hakkında idari ve adli işlem yapıldı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Başiskele ilçesinde bir kahvehanede Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı, ayrıca kumar oynandığı bilgisine ulaşıldı. Yapılan denetimde, kahvehanede 6 kişinin, sokağa çıkma yasağını, sosyal mesafeyi, maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları tespit edildi. Kumar oynayan kişilere idari işlem yaparak para cezası uygulayan polis, kumar oynattığı tespit edilen işletmeci hakkında ise "kumar oynamaya yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlattı. Polis, kumar oynayan kişilere ait paralara, poker pullarına ve çeşitli materyallere el koydu.
Kocaeli'de bir kahvehanede kumar oynayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 6 kişi ile iş yeri sahibi hakkında idari ve adli işlem yapıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Başiskele ilçesinde bir kahvehanede Kovid-19 tedbirlerine uyulmadığı, ayrıca kumar oynandığı bilgisine ulaşıldı.

Yapılan denetimde, kahvehanede 6 kişinin, sokağa çıkma yasağını, sosyal mesafeyi, maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları tespit edildi.

Kumar oynayan kişilere idari işlem yaparak para cezası uygulayan polis, kumar oynattığı tespit edilen işletmeci hakkında ise "kumar oynamaya yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlattı.

Polis, kumar oynayan kişilere ait paralara, poker pullarına ve çeşitli materyallere el koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.