SİNAN ÇEPER'E ÖNEMLİ GÖREV!

Siyaset 04.07.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3434+ kez okundu.
 

SİNAN ÇEPER'E ÖNEMLİ GÖREV!

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında Plan Bütçe Komisyonuna seçildi. Gebze'nin geleceği için önemli kararların alındığı komisyona Çeper'in seçilmesi hem CHP grubunda hem de diğer partiler grubunda doğru karar olarak nitelendirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti'nin kuruluşundan beri partiye emek vermiş olan Vasfiye Aydın gibi isimlerle ekip olan Çeper, muhalefet olarak Gebze'nin geleceğinde alınacak olan kararlarda söz sahibi oldu. Her zaman Gebze'nin çıkarlarını önemseyen Çeper üstlendiği misyon ile kentin yükünü çekmeye devam edecek

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında Plan Bütçe Komisyonuna seçildi. Gebze'nin geleceği için önemli kararların alındığı komisyona Çeper'in seçilmesi hem CHP grubunda hem de diğer partiler grubunda doğru karar olarak nitelendirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti'nin kuruluşundan beri partiye emek vermiş olan Vasfiye Aydın gibi isimlerle ekip olan Çeper, muhalefet olarak Gebze'nin geleceğinde alınacak olan kararlarda söz sahibi oldu. Her zaman Gebze'nin çıkarlarını önemseyen Çeper üstlendiği misyon ile kentin yükünü çekmeye devam edecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.