Silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru hayatını kaybetti

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.03.2021 - 17:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2157+ kez okundu.
 

Silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru hayatını kaybetti

Kontrol ettiği silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kontrol ettiği silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda 2018 yılından bu yana görev yapan polis memuru Abdurrahman Arslan'ın (24), dün gece saatlerinde görevli olduğu esnada kontrol ettiği silahının kazayla ateş alması sonucu yaralandığı belirtildi. Arslan'ın görev yaptığı ekip arkadaşları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü aktarılan açıklamada, polis memurunun burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi. Açıklamada, "Vefat eden personelimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 
Kontrol ettiği silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kontrol ettiği silahının ateş alması sonucu yaralanan polis memuru, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda 2018 yılından bu yana görev yapan polis memuru Abdurrahman Arslan'ın (24), dün gece saatlerinde görevli olduğu esnada kontrol ettiği silahının kazayla ateş alması sonucu yaralandığı belirtildi.

Arslan'ın görev yaptığı ekip arkadaşları tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü aktarılan açıklamada, polis memurunun burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

Açıklamada, "Vefat eden personelimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.