Şevki Demirci Resmen İhraç Edildi

Gündem 21.01.2020 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3461+ kez okundu.
 

Şevki Demirci Resmen İhraç Edildi

Şevki Demirci Resmen İhraç Edildi
Çayırova Belediyesi eski Başkanı Şevki Demirci, 2019 eylül ayında AK Parti Genel Merkezinin talebi doğrultusunda kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.  Şevki Demirci’nin “Partinin büyüklerine karşı ileri derecede hakaret ve küfür” suçlamalarıyla disipline verildiği kulislerde konuşulan konuydu. Şevki Demirci’yle ilgili süreç, 2019 yılı eylül ayında başlatılmıştı.  İlk olarak Mehmet Ellibeş başkanlığında il yönetim kurulu toplanmış ve Şevki Demirci’nin kesin ihraç talebiyle oy birliğiyle disipline verilmesi kararı çıkmıştı.  Hemen ardından aynı gün il disiplin kurulu toplanmış ve kararı değerlendirmişti. AK Parti İl Disiplin Kurulu, oy birliğiyle eski belediye başkanı Şevki Demirci’nin ihracına karar vermişti. Bu karar kesinleşti. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından kendisine tebliği edildi.  
Şevki Demirci Resmen İhraç Edildi

Çayırova Belediyesi eski Başkanı Şevki Demirci, 2019 eylül ayında AK Parti Genel Merkezinin talebi doğrultusunda kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

 Şevki Demirci’nin “Partinin büyüklerine karşı ileri derecede hakaret ve küfür” suçlamalarıyla disipline verildiği kulislerde konuşulan konuydu. Şevki Demirci’yle ilgili süreç, 2019 yılı eylül ayında başlatılmıştı.

 İlk olarak Mehmet Ellibeş başkanlığında il yönetim kurulu toplanmış ve Şevki Demirci’nin kesin ihraç talebiyle oy birliğiyle disipline verilmesi kararı çıkmıştı.

 Hemen ardından aynı gün il disiplin kurulu toplanmış ve kararı değerlendirmişti. AK Parti İl Disiplin Kurulu, oy birliğiyle eski belediye başkanı Şevki Demirci’nin ihracına karar vermişti. Bu karar kesinleşti. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından kendisine tebliği edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.