Şevki Demirci Hasbihal Buluşmalarına devam ediyor

Çayırova 25.10.2018 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1634+ kez okundu.
 

Şevki Demirci Hasbihal Buluşmalarına devam ediyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Hasbihal Buluşmaları adı altında farklı bir halkla ilişkiler projesine imza attığı toplantılar anne çocuk kulüplerinde devam ediyor.
Hasbihalde Buluştular   Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Hasbihal Buluşmaları adı altında farklı bir halkla ilişkiler projesine imza attığı toplantılar anne çocuk kulüplerinde devam ediyor. 1 Yılda 40 Bin vatandaşla Hasbihal Buluşmaları’nda bir araya gelen Demirci, her kesime ulaşarak vatandaşların taleplerine, öneri ve isteklerine birinci elden cevap veriyor.   “Çayırova’nın 4,5 Yıldaki Kazanımları Göz Dolduruyor”   1 yılda binlerce vatandaşlarla bir araya gelerek Çayırova’nın değişimini anlatan, vatandaşların taleplerini dinleyerek, yapılan yatırımların halk nezdindeki olumlu yada olumsuz sonuçlarını birinci elden ölçen Belediye Başkanı Şevki Demirci, önemli bir halkla ilişkiler projesi olan Hasbihal Buluşmaları’na anne çocuk kulüpleriyle devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte kaldığı yerden devam eden Hasbihal Buluşmaları’nda çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Demirci, talepleride dinliyor.   Çayırova’nın 4,5 yılda kazandığı yatırımları ve bu yöndeki hızlı gelişimini aktaran başkan Demirci, değişen, gelişen ve büyüyen bir kent olma yolunda ilerlediklerini söyledi. İlçenin tüm eksikliklerini yerine getirecek bir sistemle hizmet ettiklerini ifade eden Demirci, eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan çevreye ve daha birçok alandaki hizmetleri vatandaşlarla paylaşıyor.   Demirci, “1 Yılda 40 Bin Vatandaşımızla Buluştuk”   Hasbihal Buluşmalarının vatandaşlarla birebir istişare ve bilgilendirme olduğunu hatırlatarak 1 yılda 40 bin vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Halkla ilişkiler alanında önemli bir adım olan Hasbihal Buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız bu projemiz sayesinde 40 bin vatandaşıma çalışmalarımızı anlattık. Onların fikirlerini ve taleplerini aldık. Bu çalışmada 2017 yılından itibaren öğretmenlerimiz, derneklerimiz, esnaflarımız, sağlık çalışanlarımız, anne-çocuk kulüpleri, bilgievleri ve gençlik merkezlerimizdeki velilerimiz ile bir araya geldik. Yeni döneme ise geçtiğimiz haftalarda yine anne-çocuk kulüplerimizle başladık.” dedi.    
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Hasbihal Buluşmaları adı altında farklı bir halkla ilişkiler projesine imza attığı toplantılar anne çocuk kulüplerinde devam ediyor.

Hasbihalde Buluştular

 

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin Hasbihal Buluşmaları adı altında farklı bir halkla ilişkiler projesine imza attığı toplantılar anne çocuk kulüplerinde devam ediyor. 1 Yılda 40 Bin vatandaşla Hasbihal Buluşmaları’nda bir araya gelen Demirci, her kesime ulaşarak vatandaşların taleplerine, öneri ve isteklerine birinci elden cevap veriyor.

 

“Çayırova’nın 4,5 Yıldaki Kazanımları Göz Dolduruyor”

 

1 yılda binlerce vatandaşlarla bir araya gelerek Çayırova’nın değişimini anlatan, vatandaşların taleplerini dinleyerek, yapılan yatırımların halk nezdindeki olumlu yada olumsuz sonuçlarını birinci elden ölçen Belediye Başkanı Şevki Demirci, önemli bir halkla ilişkiler projesi olan Hasbihal Buluşmaları’na anne çocuk kulüpleriyle devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte kaldığı yerden devam eden Hasbihal Buluşmaları’nda çalışmaları vatandaşlarla paylaşan Demirci, talepleride dinliyor.

 

Çayırova’nın 4,5 yılda kazandığı yatırımları ve bu yöndeki hızlı gelişimini aktaran başkan Demirci, değişen, gelişen ve büyüyen bir kent olma yolunda ilerlediklerini söyledi. İlçenin tüm eksikliklerini yerine getirecek bir sistemle hizmet ettiklerini ifade eden Demirci, eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan çevreye ve daha birçok alandaki hizmetleri vatandaşlarla paylaşıyor.

 

Demirci, “1 Yılda 40 Bin Vatandaşımızla Buluştuk”

 

Hasbihal Buluşmalarının vatandaşlarla birebir istişare ve bilgilendirme olduğunu hatırlatarak 1 yılda 40 bin vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Halkla ilişkiler alanında önemli bir adım olan Hasbihal Buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız bu projemiz sayesinde 40 bin vatandaşıma çalışmalarımızı anlattık. Onların fikirlerini ve taleplerini aldık. Bu çalışmada 2017 yılından itibaren öğretmenlerimiz, derneklerimiz, esnaflarımız, sağlık çalışanlarımız, anne-çocuk kulüpleri, bilgievleri ve gençlik merkezlerimizdeki velilerimiz ile bir araya geldik. Yeni döneme ise geçtiğimiz haftalarda yine anne-çocuk kulüplerimizle başladık.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.