Serkan Beyaz Gebze Serkan Beyaz Kimdir Serkan Beyaz Müsiad Serkan Beyaz kuyumcu

Gündem 08.01.2021 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 4305+ kez okundu.
 

Serkan Beyaz Gebze Serkan Beyaz Kimdir Serkan Beyaz Müsiad Serkan Beyaz kuyumcu

Serkan BEYAZ MÜSİAD Gebze 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
BEYAZ: “Basın; bizim halk ile aramızdaki bilgi kaynağı köprümüzdür” BEYAZ MÜSİAD Gebze 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.   MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan BEYAZ, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan BEYAZ; “Yüksek teknolojiye sahip ülkemizde bilgi çağında, halkı bilgilenme hakkının teminatı basın mensuplarıdır.    Basın mensupları vatandaşlarla devlet, dernek ve halkın arasında adeta bilgi kaynağı ve köprüsüdür. Medya hitap ettiği toplumun aynasıdır.  Kamuoyunun duygu ve düşüncelerini objektif olarak yansıtarak demokrasiye işlerlik kazandırır ve gelişmesine katkıda bulunurlar.      Basın; farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân tanımak, toplumsal bilinci güçlendirmek ve kamu yararı gözetmek gibi işlevlere sahiptir.   MÜSİAD Gebze olarak, gece gündüz, yağmur çamur, sıcak soğuk demeden, halkın her türlü haber almasını sağlamak için görev yapan basınımızın bu anlamlı günlerini kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.
Serkan BEYAZ MÜSİAD Gebze 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

BEYAZ: “Basın; bizim halk ile aramızdaki bilgi kaynağı köprümüzdür”


BEYAZ MÜSİAD Gebze 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan BEYAZ, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan BEYAZ; “Yüksek teknolojiye sahip ülkemizde bilgi çağında, halkı bilgilenme hakkının teminatı basın mensuplarıdır. 

 

Basın mensupları vatandaşlarla devlet, dernek ve halkın arasında adeta bilgi kaynağı ve köprüsüdür. Medya hitap ettiği toplumun aynasıdır.  Kamuoyunun duygu ve düşüncelerini objektif olarak yansıtarak demokrasiye işlerlik kazandırır ve gelişmesine katkıda bulunurlar. 

 

 

Basın; farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân tanımak, toplumsal bilinci güçlendirmek ve kamu yararı gözetmek gibi işlevlere sahiptir.

 

MÜSİAD Gebze olarak, gece gündüz, yağmur çamur, sıcak soğuk demeden, halkın her türlü haber almasını sağlamak için görev yapan basınımızın bu anlamlı günlerini kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.