SERAP ÇAKIR: TAPULARI BEN VERECEĞİM

Gündem 14.02.2019 - 19:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3120+ kez okundu.
 

SERAP ÇAKIR: TAPULARI BEN VERECEĞİM

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Giresun Dereliler Derneği'ne konuk oldu. Hürriyet Mahallesi'ndeki tapu sorununa ilişkin sorunları yanıtlayan Serap Çakır, "Tapularınızı vereceğim" dedi.
Gebze Giresun Dereliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında kadınlarla bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Arslan'ın katıldığı programda kadınların ilgisi yoğun oldu.    GEBZE'YE KADIN ELİ DEĞSİN Hürriyet Mahallesi'nde bulunan dernek binasında gerçekleşen kahvaltı programında açılış konuşmasını gerçekleştiren Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Arslan, "Öncelikle derneğimize gelerek bizleri onurlandıran Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır hanımefendiye teşekkür ediyor, cesaretinden ötürü de ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah Gebze için bölgemiz için hayırlısı olur. Gebze'ye bir kez de kadın eli değsin diyoruz. Kendisini sonuna kadar desteklediğimizi açıklıyorum" ifadelerini kullandı.    YAŞAYAN BİRİSİ OLARAK SORUNLARI BİLİYORUM Kadınların programa yoğun ilgisi ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'nin sorunlarını sizler gibi burada yaşadığım birisi olarak çok iyi biliyorum. Beylikbağı bölgesininde sorunlarına hakimim. İnşallah göreve geldiğimde hep birlikte bu sorunları çözeceğiz" şeklinde konuştu.    TAPULARINIZI VERECEĞİM Programda kadınların, Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan tapu sorunu ile ilgili sorularını da yanıtlayan Serap Çakır, "Maalesef bölgeniz proje alanı ilan edilmiş. Göreve geldiğimizde bu proje alanını iptal edip tapularınızı vereceğiz. Bu bir günlük ya da bir aylık iş değil. Bu sorunun çözümü için zaman gerekecek. Sizlerden de temsilcilerin olacağı komisyon kuracağız. Böylelikle sizlerde süreci yakından takip edebileceksiniz" dedi.    İMAR BARIŞI'NA BAŞVURUNUZU YAPIN Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Tapu sorununu çözmek için öncelikle sizlerin İmar Barışı'na başvurmanız gerekmekte. Eğerki bunu yapmazsanız ileri de işgalci konumuna düşersiniz. Bana gelen bilgilere göre sizlere İmar Barışı'na başvurmayın yönünde telkinler yapılmış. Bu hataya düşmeyin başvurularınızı yapın" diyerek uyarıda bulundu. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Giresun Dereliler Derneği'ne konuk oldu. Hürriyet Mahallesi'ndeki tapu sorununa ilişkin sorunları yanıtlayan Serap Çakır, "Tapularınızı vereceğim" dedi.
Gebze Giresun Dereliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında kadınlarla bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Arslan'ın katıldığı programda kadınların ilgisi yoğun oldu. 
 
GEBZE'YE KADIN ELİ DEĞSİN
Hürriyet Mahallesi'nde bulunan dernek binasında gerçekleşen kahvaltı programında açılış konuşmasını gerçekleştiren Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Arslan, "Öncelikle derneğimize gelerek bizleri onurlandıran Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır hanımefendiye teşekkür ediyor, cesaretinden ötürü de ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah Gebze için bölgemiz için hayırlısı olur. Gebze'ye bir kez de kadın eli değsin diyoruz. Kendisini sonuna kadar desteklediğimizi açıklıyorum" ifadelerini kullandı. 
 
YAŞAYAN BİRİSİ OLARAK SORUNLARI BİLİYORUM
Kadınların programa yoğun ilgisi ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze'nin sorunlarını sizler gibi burada yaşadığım birisi olarak çok iyi biliyorum. Beylikbağı bölgesininde sorunlarına hakimim. İnşallah göreve geldiğimde hep birlikte bu sorunları çözeceğiz" şeklinde konuştu. 
 
TAPULARINIZI VERECEĞİM
Programda kadınların, Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan tapu sorunu ile ilgili sorularını da yanıtlayan Serap Çakır, "Maalesef bölgeniz proje alanı ilan edilmiş. Göreve geldiğimizde bu proje alanını iptal edip tapularınızı vereceğiz. Bu bir günlük ya da bir aylık iş değil. Bu sorunun çözümü için zaman gerekecek. Sizlerden de temsilcilerin olacağı komisyon kuracağız. Böylelikle sizlerde süreci yakından takip edebileceksiniz" dedi. 
 
İMAR BARIŞI'NA BAŞVURUNUZU YAPIN
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Tapu sorununu çözmek için öncelikle sizlerin İmar Barışı'na başvurmanız gerekmekte. Eğerki bunu yapmazsanız ileri de işgalci konumuna düşersiniz. Bana gelen bilgilere göre sizlere İmar Barışı'na başvurmayın yönünde telkinler yapılmış. Bu hataya düşmeyin başvurularınızı yapın" diyerek uyarıda bulundu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.