Selda Mican Boş Durmuyor.

Siyaset 10.05.2018 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3247+ kez okundu.
 

Selda Mican Boş Durmuyor.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, STK ve Teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.
Önceki gün İyi Parti Çayırova İlçe başkanı Beyler Sevindik ve yönetimini ziyaret eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, ve il başkan yardımcısı Gültekin Şenel Çayırova’da partililerle buluştu. Çayırova İlçe başkanlığının yönetim kurulu toplatışından sonra, ilçe yönetim kurulu üyeleri le bir araya gelen Mican, partililerle tek tek tanıştı, uzun uzun sohbet etti, Mican, uzun yıllardır siyasetin içindeyim, koltuk sevdam yok, benim koltuğum işyerimdeki koltuğum,  tek hedefim Sayın Genel Başkanım Merak Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak ve parlamenter sisteme dönmek, meral hanım kazanırsa Türkiye Kazanır, ben kazanırım, siz kazanırsınız. Dedi. Ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ve yönetimini ziyaret etti. Anne tarafından Giresunlu olduğunu belirten Mican, bizim var olduğumuz yer Beylikbağı, ailemiz 40 yıllık burada esnaf ve bizim iş yerimiz beylik bağında,  kayıtlı 15 bine yakın müşterimiz var, STK, lar demokrasinin en önemli kurumlarından bir tanesi, gelişmiş toplumlarda STK’önemi acık ve net ortadadır, Organize olmuş, örgütlenmiş toplumlar mutlak başarıya ulaşmıştır. Bu bağlamda,  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, örgütlenmiş, varlığını htiren ciddi bir STK konumuna gelmiştir.Dedi. Nöbet tutan polislere sürpriz ziyaret Selda Mican, E5 Karayolu Çayırova McDonald's bölgesinde 3 yıldır güvenlik ve uygulama noktasında görev yapan Polis memurlarını ziyaret etti, bir süre yetkili polislerle sohbet eden Mican, Türk Polis Teşkilatı ve TSK bizim en önemli iki kurumumuzdur, Dünya üzerindeki coğrafi durumumuz ve Anadolu’da Türk milletinin varlığı, yedi düveli rahatsız etmektedir. Bu durumda dış iç tehditlerde şerefli Türk polisi, dış tehditlerde TSK 7/24 görevinin başında, bizlerde her zaman onların yanındayız Dedi.
İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, STK ve Teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki gün İyi Parti Çayırova İlçe başkanı Beyler Sevindik ve yönetimini ziyaret eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, ve il başkan yardımcısı Gültekin Şenel Çayırova’da partililerle buluştu.

Çayırova İlçe başkanlığının yönetim kurulu toplatışından sonra, ilçe yönetim kurulu üyeleri le bir araya gelen Mican, partililerle tek tek tanıştı, uzun uzun sohbet etti,

Mican, uzun yıllardır siyasetin içindeyim, koltuk sevdam yok, benim koltuğum işyerimdeki koltuğum,  tek hedefim Sayın Genel Başkanım Merak Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak ve parlamenter sisteme dönmek, meral hanım kazanırsa Türkiye Kazanır, ben kazanırım, siz kazanırsınız. Dedi.

Ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ve yönetimini ziyaret etti.

Anne tarafından Giresunlu olduğunu belirten Mican, bizim var olduğumuz yer Beylikbağı, ailemiz 40 yıllık burada esnaf ve bizim iş yerimiz beylik bağında,  kayıtlı 15 bine yakın müşterimiz var, STK, lar demokrasinin en önemli kurumlarından bir tanesi, gelişmiş toplumlarda STK’önemi acık ve net ortadadır, Organize olmuş, örgütlenmiş toplumlar mutlak başarıya ulaşmıştır. Bu bağlamda,  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, örgütlenmiş, varlığını htiren ciddi bir STK konumuna gelmiştir.Dedi.

Nöbet tutan polislere sürpriz ziyaret

Selda Mican, E5 Karayolu Çayırova McDonald's bölgesinde 3 yıldır güvenlik ve uygulama noktasında görev yapan Polis memurlarını ziyaret etti, bir süre yetkili polislerle sohbet eden Mican, Türk Polis Teşkilatı ve TSK bizim en önemli iki kurumumuzdur, Dünya üzerindeki coğrafi durumumuz ve Anadolu’da Türk milletinin varlığı, yedi düveli rahatsız etmektedir. Bu durumda dış iç tehditlerde şerefli Türk polisi, dış tehditlerde TSK 7/24 görevinin başında, bizlerde her zaman onların yanındayız Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.