Selda Mican Ben Farklıyım diyor..

Siyaset 01.05.2018 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3080+ kez okundu.
 

Selda Mican Ben Farklıyım diyor..

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AKP İktidarı İşçiyi Sömürmüştür. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mican Mesajında^^22 aydır devam eden OHAL süresince hak ve özgürlüklerin önüne yeni engeller konulmuş, bu süreçte en yoğun baskı işçi ve emekçilere olmuştur.  Demokrasiyi ve hukuk düzenini hiçe sayan OHAL yönetimi işçi sınıfının tüm kazanımlarına göz dikmiş, emekçinin haklarına yönelik acımasız bir saldırıya girişmiştir. Gündelik yaşam, işçiler ve emekçiler adına gün geçtikçe daha da zor hale gelirken, işçiler daha da yoksullaşmıştır. Dedi. Sözlerine şöyle devam eden Mican; İşçilerimiz tek adam diktatörlüğüne ve bir kişinin ağzından çıkacak kararla kıdem tazminatının gasp edilmesine, taşeronlaştırmaya, emeğin sömürülmesine, kiralık çalıştırılmaya ve kölelik koşullarının dayatılmasına karşı bugün de direnmeye devam etmektedir. İyi Parti’nin politikasında ve söyleminde, her şey acık ve net ortadadır, Adil bir düzen, emeğin karşılığının korunduğu çalışma düzeni hayata sokulacaktır. Biz AKP iktidarının sermaye ile kol kola girdiği bu sömürü düzenini yıkacağız. Ülkemize, emeğimize ve geleceğimize milyonlarca işçimiz, emekçimizle birlikte omuz omuza sahip çıkacağız.İnsanca yaşanabilir bir ücret ve insan onuruna yakışır iş talebimizi daha yüksek sesle dile getirecek; taşeronlaşmaya, iş cinayetlerine, açlık sınırının altındaki asgari ücrete, işçi cinayetlerine, OHAL zulmüne, hukuksuzluğa, özelleştirmeler ile emeğin peşkeş çekilmesine, sendikalaşmanın önüne konulan tüm engellere “dur” diyeceğiz.an 
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AKP İktidarı İşçiyi Sömürmüştür.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Selda Mican1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mican Mesajında^^22 aydır devam eden OHAL süresince hak ve özgürlüklerin önüne yeni engeller konulmuş, bu süreçte en yoğun baskı işçi ve emekçilere olmuştur.  Demokrasiyi ve hukuk düzenini hiçe sayan OHAL yönetimi işçi sınıfının tüm kazanımlarına göz dikmiş, emekçinin haklarına yönelik acımasız bir saldırıya girişmiştir. Gündelik yaşam, işçiler ve emekçiler adına gün geçtikçe daha da zor hale gelirken, işçiler daha da yoksullaşmıştır. Dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Mican; İşçilerimiz tek adam diktatörlüğüne ve bir kişinin ağzından çıkacak kararla kıdem tazminatının gasp edilmesine, taşeronlaştırmaya, emeğin sömürülmesine, kiralık çalıştırılmaya ve kölelik koşullarının dayatılmasına karşı bugün de direnmeye devam etmektedir.

İyi Parti’nin politikasında ve söyleminde, her şey acık ve net ortadadır, Adil bir düzen, emeğin karşılığının korunduğu çalışma düzeni hayata sokulacaktır. Biz AKP iktidarının sermaye ile kol kola girdiği bu sömürü düzenini yıkacağız.

Ülkemize, emeğimize ve geleceğimize milyonlarca işçimiz, emekçimizle birlikte omuz omuza sahip çıkacağız.İnsanca yaşanabilir bir ücret ve insan onuruna yakışır iş talebimizi daha yüksek sesle dile getirecek; taşeronlaşmaya, iş cinayetlerine, açlık sınırının altındaki asgari ücrete, işçi cinayetlerine, OHAL zulmüne, hukuksuzluğa, özelleştirmeler ile emeğin peşkeş çekilmesine, sendikalaşmanın önüne konulan tüm engellere “dur” diyeceğiz.an 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.