Selahattin Kaya Çayırova'dan aday adaylığını Açıkladı

Çayırova 31.10.2018 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3132+ kez okundu.
 

Selahattin Kaya Çayırova'dan aday adaylığını Açıkladı

CHP'de 31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi.
31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi. Başvuru süresinin bitmesinden bir saat önce 2014 yerel seçimlerinden sonra ilçe yönetiminin ayrılması sonrası yapılan olağan üstü kongrede İlçe Başkanlığına  seçilen ve dört yılı aşkın bir süredir görev yapan Selahattin Kaya başvuru yaparak CHP Çayırova’nın ikinci Aday Adayı oldu. Görev yaptığı süre içerisinde Çayırova Belediyesine karşı yaptığı muhalefet ile ve yaptığı açıklamalar ile ses getiren ilçe Başkanı Kaya; Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve özel kalem müdürü Cengiz Gürkanın yakınlarına yapılan arsa satışları ile ilgili açıklama Türkiye gündemine oturmuş, ulusal basında manşet olmuş, konu TBMM de Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından gündemegetirilmiş,Refik Tartar görevden alınmıştı.
CHP'de 31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi.

31 Mart seçimleri ile ilgili aday başvuru süresi 26.10 2018 Cuma günü saat 17,00 de sona erdi. Başvuru süresinin bitmesinden bir saat önce 2014 yerel seçimlerinden sonra ilçe yönetiminin ayrılması sonrası yapılan olağan üstü kongrede İlçe Başkanlığına  seçilen ve dört yılı aşkın bir süredir görev yapan Selahattin Kaya başvuru yaparak CHP Çayırova’nın ikinci Aday Adayı oldu.

Görev yaptığı süre içerisinde Çayırova Belediyesine karşı yaptığı muhalefet ile ve yaptığı açıklamalar ile ses getiren ilçe Başkanı Kaya; Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve özel kalem müdürü Cengiz Gürkanın yakınlarına yapılan arsa satışları ile ilgili açıklama Türkiye gündemine oturmuş, ulusal basında manşet olmuş, konu TBMM de Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından gündemegetirilmiş,Refik Tartar görevden alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.