ŞAYİR: MEVCUTTA DEVAM EDEN PROJELERİ KONTROL ETTİ

Dilovası 15.04.2019 - 19:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2809+ kez okundu.
 

ŞAYİR: MEVCUTTA DEVAM EDEN PROJELERİ KONTROL ETTİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahahalesinde yapımı devam eden projeleri Diliskelesi Mahalle muhtarı Mehmet Özay’la Birlikte inceledi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ile birlikte Yapımı Devam Diliskelesi spor kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şayir, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Ardından bir açıklama yapan Başkan Şayir, "Muhtarımız ile birlikte Diliskelesi Mahallemizde yapımı devam eden Spor kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemize sosyal kültürel ve sportif anlamda büyük değer katacak olan bu tesisin, en kısa süre içerisinde bitirilmesini sağlayıp hizmete sunmayı düşünüyoruz dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahahalesinde yapımı devam eden projeleri Diliskelesi Mahalle muhtarı Mehmet Özay’la Birlikte inceledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay ile birlikte Yapımı Devam Diliskelesi spor kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şayir, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Ardından bir açıklama yapan Başkan Şayir, "Muhtarımız ile birlikte Diliskelesi Mahallemizde yapımı devam eden Spor kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemize sosyal kültürel ve sportif anlamda büyük değer katacak olan bu tesisin, en kısa süre içerisinde bitirilmesini sağlayıp hizmete sunmayı düşünüyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.