ŞAYİR'İN VAATSİZ SEÇİM ZAFERİ

Dilovası 09.04.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2771+ kez okundu.
 

ŞAYİR'İN VAATSİZ SEÇİM ZAFERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim sürecinde bir ilki başararak Dilovası'nda yeni dönemin sinyalini verdi.
Yerel seçimlerin oldukça hareketli geçtiği Dilovası'nda seçim sürecinde bir ilke imza atan Hamza Şayir, zorlu seçimin galibi oldu. 48 bin nüfusu ve iç içe girmiş aile yapıları ile yerel seçimlerin oldukça önemsendiği Dilovası'nda hemen hemen her seçimde özellikle büyük ailelerin ve vatandaşların seçim sürecinde adaylardan istedikleri talepleri ile seçimler kazanılır ve sonraki süreçte bu taleplerin bazıları yerine getirilir bazıları ise yerine gelmediği için sorunlar yaşanabiliyordu. En çok istenilen taleplerin başında ise aile bireylerinin belediyede istihdam edilmesi oluyordu.   VAATSİZ SEÇİM ZAFERİ Ancak bu seçim sürecinde Dilovası'nda farkını ortaya koyan Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir çok önemli bir ilke adım attı. Şayir, adaylığının belirlenmesinin ilk gününden itibaren hemen hemen her platformda özellikle belediyede fazla personel olduğundan şuan yeni personel alınamayacağını böyle bir talep ile kimsenin gelmemesini belirtmesine rağmen seçimi kazanması Dilovası'nda önemli bir başarıyı ortaya koydu.          YENİ DİLOVASI'NIN SİNYALİ Seçim sürecinin ilk gününden itibaren farkını ortaya koyacağını dile getiren Şayir, Dilovası'nda iz bırakmaya geleceğini, her seferinde yapacağı hizmetlerle vatandaşların gönlüne girmek istediğini belirterek seçimlerin galibi olması önemli bir zaferi beraberinde getirdi. Seçim sürecinde "Yeni Dilovası" söylemi ile yola çıkan Şayir'in bundan sonraki süreçte çok ciddi yenliklere imza atacağı görülüyor.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, seçim sürecinde bir ilki başararak Dilovası'nda yeni dönemin sinyalini verdi.

Yerel seçimlerin oldukça hareketli geçtiği Dilovası'nda seçim sürecinde bir ilke imza atan Hamza Şayir, zorlu seçimin galibi oldu. 48 bin nüfusu ve iç içe girmiş aile yapıları ile yerel seçimlerin oldukça önemsendiği Dilovası'nda hemen hemen her seçimde özellikle büyük ailelerin ve vatandaşların seçim sürecinde adaylardan istedikleri talepleri ile seçimler kazanılır ve sonraki süreçte bu taleplerin bazıları yerine getirilir bazıları ise yerine gelmediği için sorunlar yaşanabiliyordu. En çok istenilen taleplerin başında ise aile bireylerinin belediyede istihdam edilmesi oluyordu.

 

VAATSİZ SEÇİM ZAFERİ

Ancak bu seçim sürecinde Dilovası'nda farkını ortaya koyan Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir çok önemli bir ilke adım attı. Şayir, adaylığının belirlenmesinin ilk gününden itibaren hemen hemen her platformda özellikle belediyede fazla personel olduğundan şuan yeni personel alınamayacağını böyle bir talep ile kimsenin gelmemesini belirtmesine rağmen seçimi kazanması Dilovası'nda önemli bir başarıyı ortaya koydu.       

 

YENİ DİLOVASI'NIN SİNYALİ

Seçim sürecinin ilk gününden itibaren farkını ortaya koyacağını dile getiren Şayir, Dilovası'nda iz bırakmaya geleceğini, her seferinde yapacağı hizmetlerle vatandaşların gönlüne girmek istediğini belirterek seçimlerin galibi olması önemli bir zaferi beraberinde getirdi. Seçim sürecinde "Yeni Dilovası" söylemi ile yola çıkan Şayir'in bundan sonraki süreçte çok ciddi yenliklere imza atacağı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.