Şayir’den Kadın Personellere Anlamlı 8 Mart Hediyesi

Dilovası 07.03.2020 - 11:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2896+ kez okundu.
 

Şayir’den Kadın Personellere Anlamlı 8 Mart Hediyesi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü nedeniyle belediyede çalışan kadın personellerin gününü kutladı.
Başkan Şayir, ayrıca her personel adına TEMA’ya bağışta da bulunarak, Elazığ Bademli Hatıra Ormanına fidan diktirirek sertifikalarını hediye etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar gününün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle haftanın son günü belediyede çalışan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. KARANFİL DAĞITTI Tek tek birimleri gezerek bayan personelle bir araya gelen Başkan Şayir, karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Şayir ayrıca bayan personellerinin adına Elazığ’da bulunan Bademli Hatıra Ormanına her personel için fidan diktirerek dikilen fidanların sertifikalarını da personeline takdim etti. BİZLERE GÜÇ VERİYORLAR Şayir yaptığı açıklamada,"Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli, kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha olan kadınlarımız hayatımızın her alanında bizlere güç veriyor. Tüm kadınlarımızın ve Belediyemizde görev yapan bayan personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" dedi.  
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü nedeniyle belediyede çalışan kadın personellerin gününü kutladı.

Başkan Şayir, ayrıca her personel adına TEMA’ya bağışta da bulunarak, Elazığ Bademli Hatıra Ormanına fidan diktirirek sertifikalarını hediye etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar gününün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle haftanın son günü belediyede çalışan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

KARANFİL DAĞITTI

Tek tek birimleri gezerek bayan personelle bir araya gelen Başkan Şayir, karanfil vererek günlerini kutladı. Başkan Şayir ayrıca bayan personellerinin adına Elazığ’da bulunan Bademli Hatıra Ormanına her personel için fidan diktirerek dikilen fidanların sertifikalarını da personeline takdim etti.

BİZLERE GÜÇ VERİYORLAR

Şayir yaptığı açıklamada,"Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli, kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha olan kadınlarımız hayatımızın her alanında bizlere güç veriyor. Tüm kadınlarımızın ve Belediyemizde görev yapan bayan personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.