Şayir’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Dilovası 07.03.2020 - 11:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2030+ kez okundu.
 

Şayir’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şayir kutlama mesajında, “Karşılıksız fedakârlığın, emeğin, merhametin ve sevginin sembolü, geleceğimizin yol göstericileri kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Şayir yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız tarih boyunca ilerleme ve gelişmemizde her zaman kilit noktada yer almıştır. Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine her daim damgalarını vurmuşlardır. Dün cepheye cephane taşıyan Nene Hatunlar, Şerife bacılar, aynı ruh ve inançla 15 Temmuz gecesi tanklara, toplara, mermilere kendilerini siper ettiler.   CESARET DOLU YÜREKLİLER   Toplumun yol haritasını çizen geleceğini şekillendiren kadınların bu dirayet ve cesaret dolu yürekleri yarınlar için en büyük dayanaklarımızdan biridir. Yine dünyanın dört bir yanında özellikle İslam coğrafyasında zulme maruz kalarak, yaşam mücadelesinin merkezinde yer alan tüm kadınlar için, yaşadıkları acıların son bulmasını ve yaşanabilir bir dünya temennisini diliyorum. ŞEHİT KADINLARI YAD ETTİ Şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” dedi.  
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Şayir kutlama mesajında, “Karşılıksız fedakârlığın, emeğin, merhametin ve sevginin sembolü, geleceğimizin yol göstericileri kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Şayir yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız tarih boyunca ilerleme ve gelişmemizde her zaman kilit noktada yer almıştır. Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine her daim damgalarını vurmuşlardır.

Dün cepheye cephane taşıyan Nene Hatunlar, Şerife bacılar, aynı ruh ve inançla

15 Temmuz gecesi tanklara, toplara, mermilere kendilerini siper ettiler.

 

CESARET DOLU YÜREKLİLER

 

Toplumun yol haritasını çizen geleceğini şekillendiren kadınların bu dirayet ve cesaret dolu yürekleri yarınlar için en büyük dayanaklarımızdan biridir. Yine dünyanın dört bir yanında özellikle İslam coğrafyasında zulme maruz kalarak, yaşam mücadelesinin merkezinde yer alan tüm kadınlar için, yaşadıkları acıların son bulmasını ve yaşanabilir bir dünya temennisini diliyorum.

ŞEHİT KADINLARI YAD ETTİ

Şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ediyorum.

Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.