Şayir’den Çocuklara Büyük Jest

Dilovası 22.07.2020 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1878+ kez okundu.
 

Şayir’den Çocuklara Büyük Jest

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı çocukların yürüyüş yolu isteğini geçtiğimiz ay yapımı biten Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde gerçekleştirdi. Akşamları trafiğe kapatılan yol yürüyüşe açıldı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sosyal medya hesabından ulaşan Dilovalı çocukların yürüyüş yolu talebi hayata geçti. Başkan Şayir, akşamları trafiğe kapanan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde yürüyüş yolu düzenlemesi yaparak Dilovalı çocukları sevindirdi. BAŞKAN ŞAYİR, ÇOCUKLARLA YÜRÜDÜ Çocuklarla ve ailelerin akşamları yürüyüş yaptığı Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde onları yalnız bırakmayan Başkan Şayir, “Yükselen Şehir Dilovası’nda bir eksik olarak gördüğümüz yürüyüş yolu projesi çocuklarımızın fikirleri ile gerçekleşti. Yavuz Sultan Selim Caddesi’ni akşamları trafiğe kapatarak çocuklarımıza ve ailelerimize açtık. Biz de onlarla birlikte yürüyerek, hem halkımızla birlikte oluyoruz, hem de günün stresini atıyoruz. BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ile altyapısı ve üst yapısı biten, tamamen ışıklandırılarak prestijli bir cadde haline gelen ve son olarak ta ağaçların dikilmesi ile yeşillendirilen caddemiz Dilovası’nın en prestijli caddesi haline gelmiştir. Yavuz Sultan Selim Caddemizin yenilenmesine destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. ÇOCUKLARAN BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR Kapatılan yolda vatandaşlarla birlikte yürüyüş yapan Başkan Şayir’e vatandaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterirken, yapılan düzenlemeden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür ettiler.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovalı çocukların yürüyüş yolu isteğini geçtiğimiz ay yapımı biten Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde gerçekleştirdi. Akşamları trafiğe kapatılan yol yürüyüşe açıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sosyal medya hesabından ulaşan Dilovalı çocukların yürüyüş yolu talebi hayata geçti. Başkan Şayir, akşamları trafiğe kapanan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde yürüyüş yolu düzenlemesi yaparak Dilovalı çocukları sevindirdi.

BAŞKAN ŞAYİR, ÇOCUKLARLA YÜRÜDÜ

Çocuklarla ve ailelerin akşamları yürüyüş yaptığı Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde onları yalnız bırakmayan Başkan Şayir, “Yükselen Şehir Dilovası’nda bir eksik olarak gördüğümüz yürüyüş yolu projesi çocuklarımızın fikirleri ile gerçekleşti. Yavuz Sultan Selim Caddesi’ni akşamları trafiğe kapatarak çocuklarımıza ve ailelerimize açtık. Biz de onlarla birlikte yürüyerek, hem halkımızla birlikte oluyoruz, hem de günün stresini atıyoruz.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ile altyapısı ve üst yapısı biten, tamamen ışıklandırılarak prestijli bir cadde haline gelen ve son olarak ta ağaçların dikilmesi ile yeşillendirilen caddemiz Dilovası’nın en prestijli caddesi haline gelmiştir. Yavuz Sultan Selim Caddemizin yenilenmesine destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARAN BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR

Kapatılan yolda vatandaşlarla birlikte yürüyüş yapan Başkan Şayir’e vatandaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterirken, yapılan düzenlemeden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.