Sarıtoprak, Darıca’da sorunları dinliyor

Siyaset 20.11.2020 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2261+ kez okundu.
 

Sarıtoprak, Darıca’da sorunları dinliyor

Sarıtoprak, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesini dinledi
Sarıtoprak, Darıca’da sorunları dinliyor Sarıtoprak, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesini dinledi     Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.     Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilciliği’nde gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 kuralları nedeni ile sınırlı sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi. Mahallede ATM eksikliği olduğunu, fiber internet olmadığını aktaran mahalle sakinleri sorunlarını yetkili mercilere ulaştırılması için Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’tan yardım istedi.     ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ     Toplantıda CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilcisi Hülya Aşçıoğlu bir konuşma yaparak, “Bayramoğlu ve Piri reis Mahalleleri olarak yaptığımız tüm başvurulara rağmen fiber internet altyapısı mahallelerimize yapılmadı. Bu konu ile alakası imza topladık ancak yatırımların 2023’te yapılacağını öğrendik. Yazlıkçıların büyük ekonomik destek sağladığı mahallelerimiz ne yazık ki yatırımlardan uzak kalıyor. Kış aylarında ise tarihi ağaçların dallarının elektrik tellerine çarpması nedeni ile elektriklerimiz sürekli kesiliyor. Mahalleli bu konudan çok şikayetçi. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını ve mahallemizde yaşanan kesintilerin son bulmasını istiyoruz. Elektrik kesintileri yüzünden elektronik aletlerimiz bozuluyor ve büyük bir maddi kayıp yaşıyoruz. Buraya gelerek mahallemizin sorunlarını dinleyen Özkan Bey’e teşekkür ederiz” dedi. MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM Toplantıda bulunan mahalle sakinlerinin ve partililerin sorunlarını dinleyen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Talepleriniz doğrultusunda elektrik kesintilerine son vermek üzere elektrik kablolarının yer altına alınması için bu konuyu belediye meclisi gündemine taşıyacağım. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını konusunu yatırım planları arasına alması için de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a talepte bulunacağım. ATM eksiklikleri ve fiber internet konusunu da yetkili mercilere taşıyarak en kısa zamanda bu sorunun da çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.      
Sarıtoprak, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesini dinledi

Sarıtoprak, Darıca’da sorunları dinliyor

Sarıtoprak, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesini dinledi

 

 

Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilciliği’nde gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 kuralları nedeni ile sınırlı sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda Bayramoğlu ve Piri Reis Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi. Mahallede ATM eksikliği olduğunu, fiber internet olmadığını aktaran mahalle sakinleri sorunlarını yetkili mercilere ulaştırılması için Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’tan yardım istedi.

 

 

ELEKTRİK KESİNTİLERİNİN SON BULMASINI İSTİYORUZ

 

 

Toplantıda CHP Darıca İlçe Başkanlığı Bayramoğlu Mahalle Temsilcisi Hülya Aşçıoğlu bir konuşma yaparak, “Bayramoğlu ve Piri reis Mahalleleri olarak yaptığımız tüm başvurulara rağmen fiber internet altyapısı mahallelerimize yapılmadı. Bu konu ile alakası imza topladık ancak yatırımların 2023’te yapılacağını öğrendik. Yazlıkçıların büyük ekonomik destek sağladığı mahallelerimiz ne yazık ki yatırımlardan uzak kalıyor. Kış aylarında ise tarihi ağaçların dallarının elektrik tellerine çarpması nedeni ile elektriklerimiz sürekli kesiliyor. Mahalleli bu konudan çok şikayetçi. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını ve mahallemizde yaşanan kesintilerin son bulmasını istiyoruz. Elektrik kesintileri yüzünden elektronik aletlerimiz bozuluyor ve büyük bir maddi kayıp yaşıyoruz. Buraya gelerek mahallemizin sorunlarını dinleyen Özkan Bey’e teşekkür ederiz” dedi.

MECLİSTE GÜNDEME GETİRECEĞİM

Toplantıda bulunan mahalle sakinlerinin ve partililerin sorunlarını dinleyen Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Talepleriniz doğrultusunda elektrik kesintilerine son vermek üzere elektrik kablolarının yer altına alınması için bu konuyu belediye meclisi gündemine taşıyacağım. Elektrik kablolarının yer altına alınmasını konusunu yatırım planları arasına alması için de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a talepte bulunacağım. ATM eksiklikleri ve fiber internet konusunu da yetkili mercilere taşıyarak en kısa zamanda bu sorunun da çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.