SAR AİLESİNE BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI

41 Kocaeli 21.04.2020 - 15:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2638+ kez okundu.
 

SAR AİLESİNE BÜYÜKŞEHİR SAHİP ÇIKTI

Şanlıurfa’dan gelerek Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlardan dolayı geçinemeyen Sar ailesi, İzmit’te bulunan Barınma Merkezine yerleştirildi   Sar ailesine, Büyükşehir sahip çıktı   Koronavirüs salgınında vatandaşlara aralıksız hizmet vermeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini esirgemiyor. 1 buçuk yıl önce Karamürsel ilçesine Şanlıurfa’dan gelen İbrahim Sar ve ailesine de Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Aile, İzmit Kuruçeşme’deki Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi.   4 AY ÖNCE KARAMÜRSEL’E TAŞIMMIŞLAR  Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olmaya devam ediyor. Bir buçuk yıl önce memleketinden Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlıktan mezbeleliği andıran bir yerde yaşayan Sar ailesine de sahip çıkıldı.   DEPOYU ANDIRAN EVDE YAŞIYORLARDI Biri 4 yaşında diğeri ise 8 aylık olan çocukları ve eşi ile yaşayan İbrahim Sar’a Büyükşehir ekipleri kucak açtı. Yaşadıkları depoyu andıran yere gelen Büyükşehir yetkilileri, aileyi İzmit ilçesinde bulunan Barınma Merkezi’ne yerleştirdi. Sıcak bir yuvaya kavuşan aile Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.   “HAYATA YENİDEN TUTUNDUM” Baba İbrahim Sar, bir tersanede çalıştığını ifade ederek çocukları ile birlikte gerçek bir ev ortamında yaşayacakları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyükşehir Barınma Merkezi’nde maddi ve sosyal desteklerinin yapıldığını kaydeden baba Sar, Artık yeniden hayata tutundum. İnşallah bundan sonra yeni bir sayfa açılacak bizim için” dedi.

Şanlıurfa’dan gelerek Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlardan dolayı geçinemeyen Sar ailesi, İzmit’te bulunan Barınma Merkezine yerleştirildi

 

Sar ailesine, Büyükşehir sahip çıktı

 

Koronavirüs salgınında vatandaşlara aralıksız hizmet vermeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini esirgemiyor. 1 buçuk yıl önce Karamürsel ilçesine Şanlıurfa’dan gelen İbrahim Sar ve ailesine de Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Aile, İzmit Kuruçeşme’deki Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’ne yerleştirildi.

 

4 AY ÖNCE KARAMÜRSEL’E TAŞIMMIŞLAR 

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olmaya devam ediyor. Bir buçuk yıl önce memleketinden Kocaeli’nin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlıktan mezbeleliği andıran bir yerde yaşayan Sar ailesine de sahip çıkıldı.

 

DEPOYU ANDIRAN EVDE YAŞIYORLARDI

Biri 4 yaşında diğeri ise 8 aylık olan çocukları ve eşi ile yaşayan İbrahim Sar’a Büyükşehir ekipleri kucak açtı. Yaşadıkları depoyu andıran yere gelen Büyükşehir yetkilileri, aileyi İzmit ilçesinde bulunan Barınma Merkezi’ne yerleştirdi. Sıcak bir yuvaya kavuşan aile Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

“HAYATA YENİDEN TUTUNDUM”

Baba İbrahim Sar, bir tersanede çalıştığını ifade ederek çocukları ile birlikte gerçek bir ev ortamında yaşayacakları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyükşehir Barınma Merkezi’nde maddi ve sosyal desteklerinin yapıldığını kaydeden baba Sar, Artık yeniden hayata tutundum. İnşallah bundan sonra yeni bir sayfa açılacak bizim için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.