Sahte Peygamber'in Cenazesi Olay Olmuştu

Gündem 28.11.2019 - 13:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2651+ kez okundu.
 

Sahte Peygamber'in Cenazesi Olay Olmuştu

Bursa İl Müftülüğü yaptığı açıklamada, kendini peygamber ilan eden İskender Evrenosoğlu’nun cenaze ve defin işlemlerinde Diyanet personelinin bulunmadığını belirtti.
ABD'de ölen 'sahte peygamber' İskender Evrenosoğlu'nun cenazesi, Bursa'da geniş güvenlik tedbirleri altında dün gömülmüştü. Türkiye'deki faaliyetleri yasaklanan Evrenosoğlu'nun cenazesi ile ilgili müftülükten açıklama geldi. MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA Müftülükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "ABD’de ölüp, 27/11/2019 tarihinde Bursa’da defnedilen İskender Erol Evrenosoğlu’nun, cenaze namazı ve defin işlemleri kendi elemanlarınca gerçekleştirilmiş olup; hiçbir Diyanet ve İl Müftülüğü personeli bulunmamış ve yer almamıştır. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz."
Bursa İl Müftülüğü yaptığı açıklamada, kendini peygamber ilan eden İskender Evrenosoğlu’nun cenaze ve defin işlemlerinde Diyanet personelinin bulunmadığını belirtti.

ABD'de ölen 'sahte peygamber' İskender Evrenosoğlu'nun cenazesi, Bursa'da geniş güvenlik tedbirleri altında dün gömülmüştü.

Türkiye'deki faaliyetleri yasaklanan Evrenosoğlu'nun cenazesi ile ilgili müftülükten açıklama geldi.

MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA

Müftülükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ABD’de ölüp, 27/11/2019 tarihinde Bursa’da defnedilen İskender Erol Evrenosoğlu’nun, cenaze namazı ve defin işlemleri kendi elemanlarınca gerçekleştirilmiş olup; hiçbir Diyanet ve İl Müftülüğü personeli bulunmamış ve yer almamıştır. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.