SAĞLIK OCAĞINDA KEYFİ KEDER MOLA

Gündem 03.02.2020 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3245+ kez okundu.
 

SAĞLIK OCAĞINDA KEYFİ KEDER MOLA

SAĞLIK OCAĞINDA KEYFİ KEDER MOLA
03.02.2020 yaşanan bir hadise sonucu bu haberi yapmak istedik. Kocaeli’nin Gebze İlçesine bağlı İstasyon Mahallesi Sağlık Ocağında skandal bir olay yaşandı. Bugün saat12:10 gece hastalar sağlık ocağına giremedi.Sebebi öğlen molası için 12:00 da kapattıklarını söylediler. Normal uygulamaya göre saat 12:30 – 13:30 arası kullanılması gereken öğlen molasını keyfe keder saat 12:00 ile 13:30 arasına çekip 30 dk insanlarımızın haklarından çaldıklarını apaçık ortaya döktüler. Muhabir arkadaşımızın saat 12:13 gece fırsat bulup sağlık ocağına girmesi ile şok oldu . Saat daha 12:30 olmadan tüm birimler odalar kapatılmış hatta kapıda hastalara yardımcı olması gereken danışman bile oradan ayrılmıştı. Bunu fırsata çevirip bir doktoru odasında son hastasına bakarken yakalayan muhabirimiz.     Muhabir : Doktora Sağlık ocağı kaçta kapatıldı ? Doktor:12:00 ‘ de. Muhabir : Sağlık ocağı kaçta açılacak o zaman ? Doktor:13:00 ‘ de. Muhabir : Muhabir bunun üzerine normal saatleri 12:30 – 13:30 değil mi ? sorusuna . Doktor: Yaz kış muhabbetinden dolayı 12:00 – 13:00 yaptık dedi.   Muhabirimiz işin peşini bırakmayıp saat 13:00 kadar bekledikten sonra kapıların açılmadığını gördük. Sağlık ocağından bir çalışanın kapıya çıktığını görünce.   Muhabir : Sağlık ocağının kaçta açılacağını sorunca ? Sağlık Ocağı Çalışanı : Saat 13:30 da açılacağını söyledi.   Fakat biz Haber Gebze de bu görüşmeleri yayımlayacağımızı söyleyince 13:20 de açarlar dedi ve sipariş ettikleri yemekleri daha 13:00 de geldi. Orada bu soğukta bebeği ile gelmiş hasta ile dalga geçtiler. Onların keyifleri yüzünden 30 dk daha dışarıda soğukta beklemek zorunda kaldı. Normalde 1 saat mola kullanmaları gerekirken,sırtlarını devlete yaslayarak insanları mahdur edip hemde onların vergileri ile maaşlarını alıp keyiflerini sürmeleri yetmediği gibi dalga geçmeyi de iyi biliyorlar. Buradan tüm Gebze de ki Halkımıza sesleniyoruz. Bu durumlarda susmayın. Bunlara izin vermeyin ! Milletin hakkını sömüren bu vicdan yoksunlarına fırsat vermeyin ! Hakkınızı arayın !   Haber Gebze ekibi olarak insanlarımızın hakkını sömüren bu zihniyeti gerekli mecralara şikayet başvuruları yapılmıştır ! Kaynak:https://habergebze.com/istasyon-saglik-ocaginda-keyfi-keder-mola-skandali/
SAĞLIK OCAĞINDA KEYFİ KEDER MOLA

03.02.2020 yaşanan bir hadise sonucu bu haberi yapmak istedik. Kocaeli’nin Gebze İlçesine bağlı İstasyon Mahallesi Sağlık Ocağında skandal bir olay yaşandı. Bugün saat12:10 gece hastalar sağlık ocağına giremedi.Sebebi öğlen molası için 12:00 da kapattıklarını söylediler. Normal uygulamaya göre saat 12:30 – 13:30 arası kullanılması gereken öğlen molasını keyfe keder saat 12:00 ile 13:30 arasına çekip 30 dk insanlarımızın haklarından çaldıklarını apaçık ortaya döktüler.
Muhabir arkadaşımızın saat 12:13 gece fırsat bulup sağlık ocağına girmesi ile şok oldu . Saat daha 12:30 olmadan tüm birimler odalar kapatılmış hatta kapıda hastalara yardımcı olması gereken danışman bile oradan ayrılmıştı. Bunu fırsata çevirip bir doktoru odasında son hastasına bakarken yakalayan muhabirimiz.

 

 

Muhabir : Doktora Sağlık ocağı kaçta kapatıldı ?
Doktor:12:00 ‘ de.
Muhabir : Sağlık ocağı kaçta açılacak o zaman ?
Doktor:13:00 ‘ de.
Muhabir : Muhabir bunun üzerine normal saatleri 12:30 – 13:30 değil mi ? sorusuna .
Doktor: Yaz kış muhabbetinden dolayı 12:00 – 13:00 yaptık dedi.

 



Muhabirimiz işin peşini bırakmayıp saat 13:00 kadar bekledikten sonra kapıların açılmadığını gördük. Sağlık ocağından bir çalışanın kapıya çıktığını görünce.

 



Muhabir : Sağlık ocağının kaçta açılacağını sorunca ?
Sağlık Ocağı Çalışanı : Saat 13:30 da açılacağını söyledi.

 



Fakat biz Haber Gebze de bu görüşmeleri yayımlayacağımızı söyleyince 13:20 de açarlar dedi ve sipariş ettikleri yemekleri daha 13:00 de geldi. Orada bu soğukta bebeği ile gelmiş hasta ile dalga geçtiler. Onların keyifleri yüzünden 30 dk daha dışarıda soğukta beklemek zorunda kaldı. Normalde 1 saat mola kullanmaları gerekirken,sırtlarını devlete yaslayarak insanları mahdur edip hemde onların vergileri ile maaşlarını alıp keyiflerini sürmeleri yetmediği gibi dalga geçmeyi de iyi biliyorlar.
Buradan tüm Gebze de ki Halkımıza sesleniyoruz. Bu durumlarda susmayın. Bunlara izin vermeyin ! Milletin hakkını sömüren bu vicdan yoksunlarına fırsat vermeyin ! Hakkınızı arayın !

 


Haber Gebze ekibi olarak insanlarımızın hakkını sömüren bu zihniyeti gerekli mecralara şikayet başvuruları yapılmıştır !

Kaynak:https://habergebze.com/istasyon-saglik-ocaginda-keyfi-keder-mola-skandali/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.