SAĞLIK DER’İN 2.OLAĞAN GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

41 Kocaeli 29.03.2021 - 19:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3356+ kez okundu.
 

SAĞLIK DER’İN 2.OLAĞAN GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

27.03.2021 tarihinde dernek binasında gerçekleştirilen Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği olağan 2. genel kurulu gerçekleştirildi.
  Kocaeli Sağlık Der'den yapılan yazılı basın açıklamasında:       ''27.03.2021 tarihinde dernek binasında gerçekleştirilen Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği, Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulunun divan başkanlığını Halil BEŞER’in yaptığı  , katip üyelerin ise (yazman) Yaşar GÜNGÖR  ve Tacettin SAYAN’ın olduğu 2.olağan Genel kurul toplantısı sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 2. olağan genel kurulda, gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi. Ardından ise tek listeyle seçimlere gidildi. Gerçekleştirilen 2.Olağan Genel Kurul sonrası dernek başkanlığına tekrar seçilen Abdulselami TATAR  güven tazelemiş oldu.  TATAR’ın yönetiminde Dr. İlhan KADIOĞLU, Ramazan SELEK, Tacettin SAYAN ve Yaşar GÜNGÖR yer alırken, Denetleme Kurulunda ise Halil BEŞER, Uğur AKBAŞ ve Mustafa ÇELİKBİLEK yer aldı''denildi.     
27.03.2021 tarihinde dernek binasında gerçekleştirilen Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği olağan 2. genel kurulu gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Sağlık Der'den yapılan yazılı basın açıklamasında:

      ''27.03.2021 tarihinde dernek binasında gerçekleştirilen Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği, Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulunun divan başkanlığını Halil BEŞER’in yaptığı  , katip üyelerin ise (yazman) Yaşar GÜNGÖR  ve Tacettin SAYAN’ın olduğu 2.olağan Genel kurul toplantısı sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirildi. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 2. olağan genel kurulda, gündem maddeleri tek tek okunarak ibraz edildi. Ardından ise tek listeyle seçimlere gidildi.
Gerçekleştirilen 2.Olağan Genel Kurul sonrası dernek başkanlığına tekrar seçilen Abdulselami TATAR  güven tazelemiş oldu. 


TATAR’ın yönetiminde Dr. İlhan KADIOĞLU, Ramazan SELEK, Tacettin SAYAN ve Yaşar GÜNGÖR yer alırken, Denetleme Kurulunda ise Halil BEŞER, Uğur AKBAŞ ve Mustafa ÇELİKBİLEK yer aldı''denildi.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.