SAADET PARTİSİ GEBZE MECLİS ÜYELİĞİNE OYNUYOR

Siyaset 06.01.2019 - 12:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2293+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ GEBZE MECLİS ÜYELİĞİNE OYNUYOR

Saadet Partisine, 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Meclis üyeliği için ilgi artmaya devam ediyor bir başvurudaEğitimci Mehtap Ekşitarafından yapıldı.
Meclis üyeliği  aday adaylığı için başvuru dosyasını Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’a teslim eden Mehtap Ekşi, Gebze ilçemizde genç nüfus Türkiye ortalamasının üstünde. Belediyecilik sadece imar, trafik ve çevre düzenlemesi değildir. Milli ve Manevi değerleri gözeterek gençliğin ihtiyaçlarına göre bir yerel yönetim anlayışı oraya koymak gerekir.“Gençliğe Önem Vermeliyiz.”Bu düşünceler neticesinde Meclis üyeliği başvurumu yapıyorum, dedi. Korkmaz; Nesli İhya Etmeyi İhmal Etmemeliyiz Mehtap Ekşi hanımefendinin başvurusunu alan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi için Gebze İlçe teşkilatımıza kadın aday adayı ilgisi her geçen gün artıyor. Kardeşimizin ifade etiği gibi Gebze olarak genç bir nüfusa sahibiz. Gebze’miz hali hazırda yaklaşık 75 Bini aşkın 18-29 yaş arası gençliğe sahip olup nüfusun yaklaşık yüzde 30’una tekabül eden bir genç nüfusa sahiptir.“Bir kenti imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal etmemeliyiz.” İnşallah, meclis üyesi adaylarımızı oluştururken gençliğe önem veren onların temsilcisi olacak adaylarımızla birlikte bir liste oluşturmak, dedi. Mehtap Ekşi Kimdir? 1983 Gebze doğumlu aslen Ardahanlıdır. Orta Öğrenimini Gebze İman hatip ve Kartal Anadolu İman hatip lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Kıbrıs Yakındoğu İlahiyat fakültesinde tamamlamıştır. Gebze Kız Anadolu İmam hatip lisesi, Zübeyde hanım ilköğretim okulu ve Kıbrıs ESKAD Gençlik Merkezinde öğretmenlik yapmış olup halen Anadolu üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümüne devam etmektedir.
Saadet Partisine, 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Meclis üyeliği için ilgi artmaya devam ediyor bir başvurudaEğitimci Mehtap Ekşitarafından yapıldı.

Meclis üyeliği  aday adaylığı için başvuru dosyasını Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’a teslim eden Mehtap Ekşi, Gebze ilçemizde genç nüfus Türkiye ortalamasının üstünde. Belediyecilik sadece imar, trafik ve çevre düzenlemesi değildir. Milli ve Manevi değerleri gözeterek gençliğin ihtiyaçlarına göre bir yerel yönetim anlayışı oraya koymak gerekir.“Gençliğe Önem Vermeliyiz.”Bu düşünceler neticesinde Meclis üyeliği başvurumu yapıyorum, dedi.

Korkmaz; Nesli İhya Etmeyi İhmal Etmemeliyiz

Mehtap Ekşi hanımefendinin başvurusunu alan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi için Gebze İlçe teşkilatımıza kadın aday adayı ilgisi her geçen gün artıyor. Kardeşimizin ifade etiği gibi Gebze olarak genç bir nüfusa sahibiz. Gebze’miz hali hazırda yaklaşık 75 Bini aşkın 18-29 yaş arası gençliğe sahip olup nüfusun yaklaşık yüzde 30’una tekabül eden bir genç nüfusa sahiptir.“Bir kenti imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal etmemeliyiz.” İnşallah, meclis üyesi adaylarımızı oluştururken gençliğe önem veren onların temsilcisi olacak adaylarımızla birlikte bir liste oluşturmak, dedi.

Mehtap Ekşi Kimdir?

1983 Gebze doğumlu aslen Ardahanlıdır. Orta Öğrenimini Gebze İman hatip ve Kartal Anadolu İman hatip lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Kıbrıs Yakındoğu İlahiyat fakültesinde tamamlamıştır. Gebze Kız Anadolu İmam hatip lisesi, Zübeyde hanım ilköğretim okulu ve Kıbrıs ESKAD Gençlik Merkezinde öğretmenlik yapmış olup halen Anadolu üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümüne devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.