S-400 işinden geri adım atmamız söz konusu değil-s400 son dakika haberleri

Gündem 15.03.2019 - 10:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3157+ kez okundu.
 

S-400 işinden geri adım atmamız söz konusu değil-s400 son dakika haberleri

S-400 işinden geri adım atmamız söz konusu değil-s400 son dakika haberleri
BİZ BU İŞİ BİTİRDİK GERİ ADIM ATMAYIZ  Bizim için aslolan birinci derecede Türkiyeʹnin güvenliğidir. Biz güvenlik meselesinden taviz veremeyiz. Güney sınırımızdan ülkemize yönelik gerçek bir tehdit var. Şu anda Suriyeʹnin elinde bu tür silahlar mevcut. Böylesi bir tehditle karşı karşıya kalan bir ülke, biz de ülkenin güvenliğimizi teminat altına almamız lazım. Biz ABDʹden patriotları istedik, ʹKongre müsaade etmiyorʹ dediler vermediler. Çalışmamızı başlattık, Rusya olumlu bir tavır sergiledi. Faiz oranları, kredi temini, ortak üretim noktasında Rusyaʹnın bize karşı yaklaşımı çok çok olumluydu. Bunu da Temmuzʹa çektiler. Biz bu işi bitirdik. Geri adım atmamız sözkonusu değil. Ben bunu sayın Trumpʹa söyledim. En sonunda bana hak verdiğini söyledi. ʹEğer ortak üretim, kredi noktasında fizibil olursa sizlerle de patriot adımını atabilirizʹ dedik. Savunma bakanlarımız karşılıklı olarak birbirleriyle görüşmeleri devam ettiriyorlar. Temmuz ayı S-400 noktasında çok önemli dedi.
S-400 işinden geri adım atmamız söz konusu değil-s400 son dakika haberleri

BİZ BU İŞİ BİTİRDİK GERİ ADIM ATMAYIZ 

Bizim için aslolan birinci derecede Türkiyeʹnin güvenliğidir. Biz güvenlik meselesinden taviz veremeyiz. Güney sınırımızdan ülkemize yönelik gerçek bir tehdit var. Şu anda Suriyeʹnin elinde bu tür silahlar mevcut. Böylesi bir tehditle karşı karşıya kalan bir ülke, biz de ülkenin güvenliğimizi teminat altına almamız lazım. Biz ABDʹden patriotları istedik, ʹKongre müsaade etmiyorʹ dediler vermediler. Çalışmamızı başlattık, Rusya olumlu bir tavır sergiledi. Faiz oranları, kredi temini, ortak üretim noktasında Rusyaʹnın bize karşı yaklaşımı çok çok olumluydu. Bunu da Temmuzʹa çektiler. Biz bu işi bitirdik. Geri adım atmamız sözkonusu değil. Ben bunu sayın Trumpʹa söyledim. En sonunda bana hak verdiğini söyledi. ʹEğer ortak üretim, kredi noktasında fizibil olursa sizlerle de patriot adımını atabilirizʹ dedik. Savunma bakanlarımız karşılıklı olarak birbirleriyle görüşmeleri devam ettiriyorlar. Temmuz ayı S-400 noktasında çok önemli dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.