Restoran ve Cafeler Ne Zaman Açılacak

Gündem 28.05.2020 - 20:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2580+ kez okundu.
 

Restoran ve Cafeler Ne Zaman Açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde: RESTORAN VE KAFELER SAAT 22.00'YE KADAR HİZMET VERECEK "1 Haziran’dan itibaren restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, kaplıcalar saat 22.00’ye kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ile nargile satışı bu kapsamın dışındadır.   Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak. PLAJLAR VE PARKLAR DA 1 HAZİRAN'DA HİZMETE AÇILIYOR Plajlar, milli parklar ve bahçeler belirlenen kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren faaliyete geçebilecek. Müze ve ören yerleri, 1 Haziran'da onlar da açılıyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde:

RESTORAN VE KAFELER SAAT 22.00'YE KADAR HİZMET VERECEK

"1 Haziran’dan itibaren restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, kaplıcalar saat 22.00’ye kadar hizmet vermeye başlayacak. Eğlence mekanları ile nargile satışı bu kapsamın dışındadır.

 

Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak.

PLAJLAR VE PARKLAR DA 1 HAZİRAN'DA HİZMETE AÇILIYOR

Plajlar, milli parklar ve bahçeler belirlenen kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren faaliyete geçebilecek.

Müze ve ören yerleri, 1 Haziran'da onlar da açılıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.